Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, later stevige buien en veel wind
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Ontruimingsoefening gemeentehuis Tholen

Toegevoegd: 08-04-2009, 16.31 uur
Ontruimingsoefening gemeentehuis Tholen
Door: Laurens Jobse
THOLEN - Vandaag is er een brandoefening gehouden in het gemeentehuis van Tholen. Om 15.00 uur ging het brandalarm in het gemeentehuis van Tholen af, meteen werd de ontruiming in gang gezet. De Brandweer van Tholen werkte mee aan de oefening.


In de kantine zou zogenaamd brand woedden. Er zou daar één slachtoffer zijn. de BHV verleende eerste hulp, buiten werd er op de persooneelslijsten nagekeken of iedereen buiten was. Ook werd er gespeeld dat iemand aangereden werd op het parkeerterrein.

De burgemeester die even naar drie uur aankwam op het gemeentehuis keek zijn ogen uit. Hij ging direct naar binnen in het gemeentehuis verhaal halen. Maar het gemeentehuis was ontruimt dus ook de burgemeester werd door de brandweer naar buiten gebracht.

Rond half vier was de oefening afgelopen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lid van de gemeente (8-4-2009 om 17:54)
Tjonge dat de burgervader niet op de hoogte was van de oefening dacht toch dat burgemeesters hoofd van de brandweer zijn? of loop ik nu ettelijke jaren achter?
Cookie-instellingen beheren