Weerbericht:
Vandaag geregeld buien, komende nacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie gewonden bij ongeluk met beknelling

Toegevoegd: 16-04-2009, 07.52 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
THOLEN - Bij een aanrijding op de Nieuwe Postweg in Tholen zijn woensdagavond drie personen gewond geraakt. Er was sprake van een beknelling.
 
Een 23-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen reed rond 18.50 uur op de Postweg, komende uit de richting van Tholen-stad. Ongeveer 100 meter van de kruising met de Oesterdam raakte ze in de slip en kwam ze op de verkeerde weghelft terecht. Daar reed op dat moment een 50-jarige automobilist uit diezelfde gemeente.
 
Een botsing was niet meer te voorkomen. Een inzittende van de auto van de 23-jarige vrouw, een 22-jarige vrouw uit de gemeente Tholen, is met de ambulance naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam vervoerd. De beide bestuurders zijn met de ambulance naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom vervoerd.


Hun verwondingen zijn niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Amy (17-4-2009 om 23:19)
Heel veel sterkte, iedereen!
L.Z. (16-4-2009 om 09:50)
Ik wens de betrokkene veel sterkte en Beterschap, ik heb de auto gezien, hij zag er best erg uit, het is nog bijzonder dat de bijrijder dat het bij gewonden gebleven is. Nogmaals veel sterkte ook voor familie en vrienden.
Cookie-instellingen beheren