Weerbericht:
Vanmiddag en vanavond (zware) onweersbuien
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 257 km

Video schennispleger Terneuzen op internet

Toegevoegd: 15-04-2009, 13.32 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Sinds kort is op internet een filmpje te zien van een schennispleger in een benzinepomp in Terneuzen. De video is online gezet door pomphouder Patrick de Vos.


Op het filmpje, samengesteld aan de hand van beelden van een bewakingscamera, is een man te zien die tot twee keer toe de shop bij de pomp binnenkomt. De man heeft zijn geslachtsdeel uit zijn broek hangen. Ook is op het einde te zien dat de man masturbeert.

Volgens de pomphouder is de video op 13 maart gemaakt. Het filmpje staat overigens pas sinds kort online. De Vos plaatste het enkele dagen geleden op Youtube. Inmiddels is het filmpje ook op diverse andere websites te zien.
 
Volgens de politie is het online zetten van een dergelijk filmpje niet toegestaan. Het lijkt er echter op dat er vrij weinig tegen gedaan kan worden. De politie wil desgevraagd bevestigen dat er aangifte is gedaan door de pomphouder en dat het onderzoek naar de schennispleger nog loopt.

Het is overigens niet de eerste keer dat De Vos bewakingsbeelden online zet. Via Youtube zijn bijvoorbeeld ook beelden te vinden van een gewapende overval op een tankstation in Terneuzen in februari vorig jaar en een inbraak in Oostburg in november vorig jaar. Ook zijn diverse personen te zien die na het tanken wegrijden zonder te betalen.

UPDATE: De video is vannacht door Youtube offline gehaald. Hier is de video nog te zien.

Klik hier voor een uitgebreid videoverslag!


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (16-4-2009 om 17:14)
Waarom mag je zoiets niet op internet zetten, als je het wel op internet zet kan heel nederland het zien en wie weet herkent een van de internetters hem wel en zo kan de zwaffelaar dus eerder gepakt worden, best handig dus dat internet.
GoeieActie!! (16-4-2009 om 16:14)
Goed interview man!!!!!!
Edwin (16-4-2009 om 13:14)
Filmpje is inmiddels verwijderd van youtube
JC (16-4-2009 om 11:53)
G-E-N-I-A-A-L !!! haha wat een knuppel, waarom zou je zoiets nou doen :) goed gedaan, door plaatsing van dit filmpje heeft de man in kwestie mischien toch wel door dat hij fout was..
J (16-4-2009 om 11:19)
Niks privacy voor dader. Hij doet dit met opzet hij is strafbaar. Moet ie zich maar fatsoenlijk gedragen,dan wordt er ook geen foto van m geshowd.Zo denken andere stommeriken eens na voordat ze zoiets belachelijks doen.De kassieres zijn er weer de dupe van(schrikken,Angst)wat gaat de volgende doen
Ellen (16-4-2009 om 10:51)
Wat een vreselijk eikel zeg! Heel goed dat het filmpje op internet geplaatst is, dat zal em leren!
Cookie-instellingen beheren