Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Gevangenisstraf en tbs na betasten kinderen

Toegevoegd: 04-01-2024, 16.29 uur
Gevangenisstraf en tbs na betasten kinderen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG  - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag een voormalig inwoner van de gemeente Reimerswaal een gevangenisstraf van een jaar plus tbs met voorwaarden opgelegd vanwege het betasten van twee buurtkinderen. Er was twintig maanden waarvan acht voorwaardelijk met een proeftijd van vijf jaar en tbs met voorwaarden gevorderd.


Begin juni 2022 zou de 32-jarige verdachte zich schuldig gemaakt hebben aan het ontuchtig betasten van zijn twee overbuurtjes: een jongen van elf en diens zusje van zeven jaar. Dat gebeurde toen Z. na het opruimen van pas gemaaid gras het meisje op schoot nam. Zij en later ook haar broertje, werd door Z. ontuchtig betast.

De moeder van de kinderen deed aangifte en uit het daarop volgende onderzoek bleek dat de man een forse hoeveelheid kinderporno op zijn laptop en telefoon had staan. Op verzoek/aanraden van de politie verhuisde de verdachte naar Bergen op Zoom. Volgens de gedragsdeskundigen moest de man verminderd toerekeningsvatbaar worden geacht.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
optimist (5-1-2024 om 14:28)
Als slachtoffer weet ik waar ik het over heb. Inderdaad...ze leren het nooit af, want het is een ziekelijke en verslavende afwijking. De dader die mij ....stond op 73 jarige leeftijd zelfs nog voor zijn zoveelste vergrijp voor het hekje in de rechtbank. Zielig te doen natuurlijk. Maar van enige spijt of excuses naar al zijn vorige slachtoffers, is nooit geen sprake geweest...dat zegt wel genoeg. Had bij zijn eerste misdaad meteen gecastreerd moeten worden, dat zou heel veel leed (van zijn volgende) slachtoffers bespaard kunnen hebben. Nederland is veel te soft met dat soort misdadigers!
Vreemd (4-1-2024 om 21:15)
Zijn zak eraf knippen zonder verdoving, dan leren zulke het wel af.
Vlissinger (4-1-2024 om 19:28)
En ja hoor, weer zo'n viespeuk die met z'n poten niet van kinderen af kan blijven. Hoe geschift ben je als je op die manier macht over kinderen afdwingt. Het stikt van de pedo's. Mooi dus dat er nu een lijst naar buiten is gekomen van vele namen die in contact zijn geweest met Epstein. Als je die lijst bestudeert dan zie je zoveel narcisten (zoals Bill Clinton) voorbij komen dat je er gewoon niet meer van opkijkt dat ze op die lijst staan. Hopelijk gaat TBS uitkomst bieden voor deze gek uit de gemeente Reimerswaal, want de maatschappij moet beschermt worden tegen deze zieke bekrompen geesten. Ze zijn bijna mens af zo koud.
Leeuw (4-1-2024 om 19:01)
NIEUWE actractie in Nederland. PEDO? Voer voor de dierentuin. Levend gooien voor de leeuwen in de dierentuin, en de opbrengst is voor die onschuldige kinderen. Ik weet zeker dat het zo klaar is met deze vieslakken. Dan geef je pas een signaal af, en dan gaat men het wel afleren. Niet teveel tijd aan de ratten schenken. Ze leren het toh niet af
keesje kikker (4-1-2024 om 18:58)
Voor dit vieze tuig is maar 1 oplossing, want ze vallen heel vaak terug in hun oude figuur. Ook deze viespeuk. Maar goed dat we dit niet eerder hebben geweten op het dorp. Anders waren we in opsporing verzocht geweest!
inwoner van dat dorp (4-1-2024 om 18:56)
Op verzoek/aanraden van de politie staat er??? Nee Want de politie wilden in 1e instantie helemaal niks doen, omdat er geen aangifte was gedaan. Maar toen iemand daar aanbelde en vroeg aan die pedo of het waar was, zei die smerige pedo zonder aarzelen ja. Hij mag blij zij dat zijn kop er toen niet afgehakt is. Op aanraden van de buurtpreventie naar de poltie toe, is verzocht die man heel snel daar weg te halen, omdat dorpsgenoten anders zelf de man zouden gaan weghalen. En toen is er pas actie gekomen. Walgelijk!! Er is maar 1 oplossing voor dit soort smeerlappen. En dat kunt u zelf wel invullen. Ze blijven allemaal die fout maken. Ze zijn ziek en die ziekte is niet te genezen. Dus 1 oplossing is er maar! Ik moet kotsen van die mensen!
Cookie-instellingen beheren