Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Koninginnedag deels afgelast

Toegevoegd: 30-04-2009, 15.40 uur
Koninginnedag deels afgelast
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Naar aanleiding van het dramatische ongeluk tijdens de Koninginne-dagviering vanmiddag in Apeldoorn worden ook in Zeeland festiviteiten afgelast. De vlaggen op overheidsgebouwen, waaronder dus ook branweerkazernes en politiebureaus gaan halfstok.
 
De landelijke Koninginnedagviering in Apeldoorn werd vanmiddag per direct afgeblazen nadat een auto eerst inreed op de menigte en daarna op een monument botste. Enkele slachtoffers werden gereanimeerd. Volgens de burgemeester van Apeldoorn zijn er vier doden en dertien gewonden gevallen.


Meer over Koninginnedag en het drama ziet en leest u op Zeeuwseregio.nl.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mirjam (30-4-2009 om 19:40)
Ik vind het jammer dat er zoveel aandacht aan wordt besteed. Niet dat het onterecht is, zeker omdat er 4 doden zijn gevallen, maar het krijgt nog meer aandacht dan het vliegtuig ongeluk van een tijd geleden. Ze zouden moeten denken aan de slachtoffers en even niet aan de koninklijke familie.
Patrick (30-4-2009 om 19:02)
2 idd je laat je niet kennen door 1 malloot. Verder gaan. Als we dit iedere keer gaan doen dan is het einde zoek en geef je presies wat zo'n persoon wil. Neemt niet weg dat het wel heel erg is met onschuldigen. Heel zijn leven opsluiten op water en brood. Leef met elkaar in gezelligheid en vrijheid
Patrick (30-4-2009 om 19:00)
1 Laat mensen zelf beslissen. Als ze naar huis gaan dan gaan ze en mensen die willen blijven, blijven gewoon. Je beslist gewoon zelf. Altijd maar die opgelegde regeltjes dat moet eens afgelopen zijn. Politiek gezwam daar word het niet gezelliger door. Wie zou ik zijn om jou een regel op te leggen!
Petra (30-4-2009 om 18:51)
Het valt met géén enkel woord goed te keuren het gedrag van deze bestuurder. Wat een elende is er in deze maatschapij. Baan kwijt huis uitgezet wie weet wat voor elende er nog meer op zijn pad terecht is gekomen. En dan te horen wat het mag kosten om de koningin te laten komen... vreselijk =2009
Waarom? (30-4-2009 om 18:37)
Het ergste is het voor de nabestaande van slachtoffers en gewonden.Mijn medeleven en sterkte. Hebben jullie wel eens gedacht aan de toestand waar deze dader in verkeerde en waarom hij deze daad deed?Hij is door het lint gegaan.Ga daar eens over nadenken en reageer dan fel op mijn mailDenk na Ook u
Muffin (30-4-2009 om 18:35)
Het gaat er niet om of Nederland hier nu aan toegeeft. We zijn dit verplicht naar de slachtoffers en nabestaanden toe. We kunnen nu niet met oogkleppen op lekker doorfeesten.
Cookie-instellingen beheren