Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee aanhoudingen na vechtpartij

Toegevoegd: 01-05-2009, 13.54 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers
TERNEUZEN - In de Nieuwstraat in Terneuzen is donderdagavond om 22:00 uur een 28-jarige man aangehouden. Dit gebeurde na een vechtpartij waarbij vijf personen betrokken waren. Later die avond heeft de politie nog een andere betrokkene aangehouden.


Aanleiding van de vechtpartij was een voorval van eerder die dag. Een 28-jarige Terneuzenaar had toen een toegangsverbod gekregen bij een horecabedrijf. 's Avonds was dit aanleiding voor een vechtpartij waarbij een uit Bodegraven afkomstige 29-jarige medewerker van een horecabedrijf enkele keren was geslagen.

Om 23:15 uur donderdagavond is eveneens in de Nieuwstraat een 27-jarige Terneuzenaar aangehouden wegens betrokkenheid bij de vechtpartij.

De medewerker van het horecabedrijf heeft overigens aangifte gedaan van mishandeling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (1-5-2009 om 15:44)
Het is zo zielig om te gaan vechten. Als je niet tegen alcohol kan, drink dan niet, of als je weet dat je je handen niet thuis kan houden neem dan een (overdosis) valium in ofzo. Wordt eens volwassen!!!
Cookie-instellingen beheren