'Invallen wegens gijzeling man'

Toegevoegd: 03-05-2009, 13.22 uur

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De twee invallen die de politie gisteren in Vlissingen heeft gedaan houden verband met de vermoedelijke gijzeling van een 38-jarige man. Dat heeft politiewoordvoerster Mirja Vis vandaag bekend gemaakt.
 
Een 38-jarige Vlissinger had bij de politie aangifte gedaan omdat hij tegen zijn wil was vastgehouden en mishandeld. Naar aanleiding hiervan werden invallen gedaan in de Scheldestraat en de Nieuwstraat. Twee personen, een 28-jarige en een 30-jarige Vlissinger, werden aangehouden.

De politie heeft de zaak in onderzoek. Waarom de man tegen zijn wil is vastgehouden, hoe lang en wanneer dat is geweest is nog niet bekend.
 
Zie ook:
- Inval bij uitzendbureau Vlissingen (02-05-2009)
- Weer politie-inval in Vlissingen (02-05-2009)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750