Weerbericht:
Eerst zon, later bewolkt en vanavond regen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Insluiper in bejaardenhuis Sas van Gent

Toegevoegd: 02-05-2009, 11.51 uur
Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - De politie Zeeland stelt een onderzoek in naar een insluiper die is binnengekomen in een bejaardenhuis in Sas van Gent.


Gistermiddag kwam de melding binnen bij de Zeeuwse politie. Men had een man zien lopen die niet thuishoorde in het bejaardenhuis. Even later bleek dat deze man ruim honderd euro had buitgemaakt van een van de bewoonsters.

Mogelijk staat de man op camerabeelden die worden gemaakt in het bejaardenhuis. De politie heeft de beelden gekregen en gaat deze onderzoeken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jennie (2-5-2009 om 12:25)
Hoe is het mogelijk dat weer de oudere gepakt worden ? straks krijgen ze weer een tak straf in een bejaardehuis en ze weten weer hoe ze de volgende keer binnen kunnen komen ze zijn veel te slim.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Cookie-instellingen beheren