Weerbericht:
Vooral in de noordwestelijke helft buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vernieler aangehouden in Middelburg

Toegevoegd: 10-05-2009, 18.26 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft zondag om 02.10 uur op de Markt in Middelburg een jongen aangehouden wegens vernieling.

De 17-jarige jongen uit Vlissingen fietste over de Markt en schopte tegelijkertijd terrasmeubilair omver. Toen hij werd staande gehouden bleek bovendien dat hij zich ook niet kon legitimeren.

De jongeman is met twee boetes op zak heengezonden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mike (11-5-2009 om 23:19)
Ik ben het compleet eens met Robbert, het is tegenwoordig niet meer normaal. Ik woon zelf in Westkappele en laatst hadden jongens me zoon ze nieuwe bolderkar uit de tuin gehaald, en hij werd terug gevonden in een openbaar toilet, waarom doe je dit? Ik vind dat ze harder aangepakt moeten worden.!!!!
Robbert (10-5-2009 om 22:13)
Sjongejonge, niet te geloven, die jeugd van tegenwoordig. Al dat gespuis. Dit is echt zo'n typische criminele overtreding, die begaan is onder invloed van alcohol. Mensen: alcohol is slecht voor de ontwikkeling en groei van jeugdige personen en het leidt tot dit soort incidenten: begin er niet aan!