Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 33 km

Verdachten coniferenbrand tot maandag vast

Toegevoegd: 15-05-2009, 16.23 uur
Door: Laurens Jobse
MIDDELBURG - De twee Middelburgse jongens die afgelopen dinsdag zijn aangehouden in verband met een grote reeks coniferenbranden zullen nog tot en met maandag vast blijven zitten.


De rechter-commissaris heeft vandaag beslist dat hun aanhouding rechtmatig is gebeurd. De jongens hebben een beperking opgelegd gekregen en mogen niet communiceren met anderen.

Maandag zal de rechter commissaris beslissen of het voorarrest van de jongens wordt verlengt en het noodzakelijk is ze nog langer in hechtenis te houden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ellie (15-5-2009 om 17:19)
Zolang niet zeker is of de jongens het gedaan hebben is het naar mijn mening niet goed om 13jarigen op te sluiten zeker niet in afzondering. Naar mijn mening doet het hun meer kwaad dan goed zeker nu ze steeds ontkennen dat ze het gedaan hebben
Cookie-instellingen beheren