Weerbericht:
Regenachtig, overdag geleidelijk droger. Maandag enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij woningbrand Graauw

Toegevoegd: 16-05-2009, 15.02 uur
Gewonden bij woningbrand Graauw
Door: Manfred Berrevoets
GRAAUW - Bij een brand in een woning aan de Rozenstraat in Graauw zijn zaterdagmiddag twee personen gewond geraakt.


De brand ontstond rond tien voor twee op de zolderverdieping van de woning. Volgens een woordvoerder is de brand ontstaan in de wasdroger. De brandweer was in eerste instantie met een blusvoertuig en een ladderwagen uitgerukt maar omdat de brand zich mogelijk via de dakpannen verder verspreidde werd er opgeschaald naar een middelbrand. Een tweede blusvoertuig uit Hulst werd daarom ingezet.

Alle bewoners konden het pand aanvankelijk veilig verlaten. Eén van hen ging echter met een buurman terug de woning in om de brand te blussen. De mannen zijn aan het zuurstof gezet door ambulancemedewerkers. Er is niemand naar het ziekenhuis overgebracht. Gegevens van de twee mannen zijn niet bekend.

De brand was rond tien over half drie onder controle. Hoeveel schade de woning heeft opgelopen is nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren