Weerbericht:
Van het noordwesten uit regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Brandweer knipt dak van auto na botsing

Toegevoegd: 16-05-2009, 19.32 uur
Brandweer knipt dak van auto na botsing
Door: Roland de Jong
RILLAND - De brandweer heeft zaterdag aan het begin van de avond het dak van een auto geknipt na een aanrijding in Rilland.
 
De 23-jarige bestuurder van een personenauto uit Dordrecht gaf rond 17.50 uur op de Hoofdweg geen voorrang aan een 33-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal. De 33-jarige man kwam voor de Dordtenaar echter wel van rechts. Beide kwamen frontaal met elkaar in aanrijding.


De man uit Dordrecht kwam zonder kleerscheuren uit zijn auto, maar de 33-jarige automobilist kwam bekneld te zitten in zijn auto. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. De voertuigen van de mannen zijn weggesleept door een takelbedrijf.

De 23-jarige is meegenomen naar het politiebureau waar hij een korte verklaring heeft afgelegd. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (17-5-2009 om 23:16)
Heel veel beterschap voor het slachtoffer hopelijk snel uit t ziekenhuis! ziet er niet zo mooi uit dat open dak! Autootje totall loss en in t ziekenhuis door een simpele voorrangsfout, balen hoor!
Mehmet abief (17-5-2009 om 18:41)
Dat is ons familie met ie golf echt waar veel geluk oom
Pipi (17-5-2009 om 09:31)
Het zal nog wel meer fout gaan hier op het dorp. Ze rijden hier als gekken. Ik snap niet dat er niet naar gekeken wordt. Er moet maar net een kind oversteken.
Cookie-instellingen beheren