Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt 57 kilometer per uur te hard

Toegevoegd: 20-05-2009, 10.01 uur
Door: Roland de Jong
OOSTDIJK - Op de Oude Rijksweg in het Zuid-Bevelandse Oostdijk heeft de politie dinsdag een man aangehouden die zo'n 57 kilometer per uur te hard reed.


De 38-jarige automobilist uit Ederveen werd dinsdag omstreeks 22.00 uur aan de kant gezet. Op de Oude Rijksweg geldt een maximumsnelheid van 80 kilometer per uur. De man reed daar echter met een gecorrigeerde snelheid van 137 kilometer per uur.

Omdat de man geen rijbewijs bij zich had, werd zijn auto zo lang bij het bureau in Kruiningen geplaatst.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
René (20-5-2009 om 13:17)
Typisch weer zo'n gevalletje van vooral mensen aanhouden die 50 km p/u of meer te hard rijden. Het zou me niet verbazen dat de politie er ook hier weer een tijd achter heeft gehangen tot meneer NET over de 130 ging.......om 10 uur 's avonds. Give me a break....
Cookie-instellingen beheren