Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw beschoten in Vlissingen, jongen opgepakt

Toegevoegd: 04-06-2009, 15.19 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de Scheldestraat in Vlissingen is vanochtend een vrouw beschoten. In verband met de zaak is een 17-jarige verdachte opgepakt.
 
De vrouw, een 54-jarige Vlissingse, werd rond 10.00 uur beschoten bij de voordeur van een woning. Het slachtoffer raakte niet gewond.


Na de schietpartij kon rond 14.00 uur een 17-jarige Vlissinger worden opgepakt als verdachte in de zaak. Hij had een luchtdrukpistool bij zich. Dit is in beslag genomen. Wat zijn relatie tot de vrouw is kon de politie vanmiddag nog niet zeggen. Ook over het motief voor de beschieting is nog niets bekend.
 
De politie heeft in de straat technisch onderzoek gedaan.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (5-6-2009 om 09:32)
Kijk, ik heb wel meer klachten over Vlissingen, maar dan stuurt de gemeente weer een leuke brief met we hebben uw brief daarna wordt er niks aangedaan, dus verwacht maar niet dat ze hier ook iets aan doen.
Marciano (5-6-2009 om 08:52)
Vlissingen en Goes zijn samen de twéé plaatsen waar het meeste rotzooi vandaan komt, en dan vooral uit Bonedijke en Goes-Noord. Tijd dat er wat aangedaan wordt!
® (5-6-2009 om 03:06)
Kop op mensen, doden vallen er ook zo maar niet. En kijk naar artikel in pzc van afgelopen woensdag, wonen in de meest criminele stukken van Vlissingen in nog goed te doen. En een echte Vlissinger verliest zijn trots niet in zijn stad. Vlissingen is nou eenmaal Vlissingen, hier wonen is leven.
Mederwerker aan de gemeente (4-6-2009 om 22:28)
Hou nou een sop met het klagen over de gemeente jullie weten niet hoeveel geld er wordt ingestoken als jullie dat eens wisten zouden jullie niet zulke reacties geven slachtoffer wens ik veel sterkte
Marga (4-6-2009 om 21:22)
Wens het slachtoffer heel veel sterkte!! Boodsachppen doen is tegenwoordig ook al levens gevaarlijk je weet nooit of je nog wel levend thuis komt.
Kanarie (4-6-2009 om 20:19)
Tjonge het wordt ook steeds gekker daar . nou slachtoffer veel sterkte
Cookie-instellingen beheren