Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Meisjes stelen bh's in Vlissingen

Toegevoegd: 05-06-2009, 10.44 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 14-jarig meisje uit Vlissingen is gistermiddag in haar woonplaats betrapt bij het stelen van twee bh's.


Het meisje was samen met een leeftijdsgenootje een winkel aan de Oude Kerkstraat binnen gegaan. Een medewerkster betrapte de twee tijdens de diefstal en zette de achtervolging in. Ze stelde de politie in kennis en via getuigen kon de identiteit van één van de twee achterhaald worden.

De politie zocht het meisje thuis op, hield haar aan en bracht haar naar het politiebureau. Het meisje legde een verklaring af en deed afstand van de gestolen goederen. Er is proces verbaal opgemaakt.

Er loopt nog een onderzoek naar de herkomst van het tweede meisje.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Esmiralda (5-7-2009 om 01:27)
Ik denk dat het niks met opvoeding te maken heeft het is beetje makkelijk om altijd maar de thuissituatie de schuld ervan te geven ...zou het niet kunnen dat ze dacht hey die dingen zijn te duur ik krijg het niet van mijn ouders dus dan steel ik het maar domme reacties allemaal denk na mensen !@!
PETERMAN (6-6-2009 om 10:38)
MissT denk dat je foutje maakt door goed praten..hoeze vroeger? ik ben 26 jaar en kattekwaad okee maar STELEN kun je nooit goed praten..andermans spullen afblijven..appel pikken uit bogerd o.id. is heel wat anders..worden dat ook kinderen die 16 jaar al zwanger zijn? nee gewoon opvoeding-gebrek !!!
Ben me zelf... (6-6-2009 om 01:50)
Wat maakt iedereen zich toch zo druk. Net of dit indd vroeger ook niet gebeurde. maar nu met al onze media mogelijkheden komt het nieuws overal. Dan had u het nooit gehoord. Maar dat wil niet zeggen dat de straffen wel heel wat zwaarder mogen wezen en het stelen van bh's gerechtvaardigd is.
Hopeloze moeder (5-6-2009 om 18:18)
Pieterjan: volkomen met je eens! waar moet dit heen?? Veel harder straffen en de dienstplicht weer zijn intrede laten doen. Afknijpen en weer normen en waarden bijbrengen. Wie gaat er voor ons pensioen zorgen, dezejeugd????
Jos (5-6-2009 om 16:08)
Ik snap niet dat de ouders daar niets van zeggen als ze daar mee thuis komt
Elfie Guhe (5-6-2009 om 15:56)
Jeetje, wat erg...op deze leeftijd al met de politie in aanraking...maar heeft het misschien niet te maken met hun thuissituatie? ....het beste zou zijn om een goed gesprek aan te gaan...zoiets doe je zomaar niet....gr.Elfie