Voetganger gewond na aanrijding met auto

Toegevoegd: 05-06-2009, 21.16 uur

Voetganger gewond na aanrijding met auto
Door: Jan-Willem Kempeneers

BRUINISSE - Bij een aanrijding in de Deestraat in Bruinisse is vrijdagavond één persoon gewond geraakt. Omstreeks 20:00 uur werd een voetganger aangereden door een auto.

Even na 20:00 uur werd in de Deestraat een voetganger aangereden door een automobilist. Direct werd een ambulance ter plaatse gestuurd. Ook de Rapid Responder, die sinds deze week op Schouwen-Duiveland gestationeerd staat, kwam ter plaatse. Ook werd de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd.

Volgens de politie bleken de verwondingen van het slachtoffer enigszins mee te vallen. Om deze reden kon de gealarmeerde traumahelikopter gecanceld worden. Het slachtoffers is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JW (6-6-2009 om 00:32)
De heli wordt inderdaad regelmatig gealarmeerd, maar zij komen vooral ter plaatse voor medische assistentie. Zelden nemen ze een persoon mee in de heli. Een slachtoffer kan bij kennis zijn of niet, maar dat zegt niets over het al dan niet vervoeren met de heli.
.... (5-6-2009 om 21:36)
Ik vind dat de laatste tijd de traumaheli wel heel makkelijk opgeroepen wordt. Snap wel als het druk is in Zeeland dan is dat ding er sneller dan een auto of motor. Of ligt dat aan mij. Als een slachtoffer nog bij kennis is dan kan hij of zij toch gewoon met de ambulance mee?