Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie verspreidt foto's overvallers Vlissingen

Toegevoegd: 16-06-2009, 19.12 uur
Politie verspreidt foto's overvallers Vlissingen
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft foto's verspreid van de gewapende overval die afgelopen vrijdag plaatsvond in de Scheldestraat in Vlissingen.


Rond 17.30 uur kwamen toen drie overvallers de belwinkel Phone Home binnen. Ze bedreigden het aanwezige personeel met een wapen. De overvallers namen goederen uit de winkel mee en vertrokken weer.

De politie heeft vandaag enkele foto's van de overvallers geplaatst op haar website en vraagt getuigen informatie door te geven op nummer 0900-8844. Ook kan men bellen naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ondernemer (18-6-2009 om 00:01)
Het is beter en goedkoper als iedere ondernemer een zwaar wapen krijgt of aan mag schaffen. Om vervolgens zulke rotzooi weer even hard naar buiten te schieten, dan pas zal het minder worden met die overvallen. Waarom moeten ze toch spullen of geld jatten waar een ander hard voor moet werken??
Anoniem (17-6-2009 om 01:07)
Wat ben ik blij dat ik vorig jaar de Scheldestraat heb verlaten, ik wens de ondernemer veel sterkte toe, en de ander ondernemers, Wees op je HOEDE, straks ben je volgende, en voor de politie en de gemeente, wanneer gaan jullie echt eens iets doen!!!!!
Anita (16-6-2009 om 23:32)
Hebben ze de naam wel goed? ik zie meer schoenen.dan telefoon,s.ook op de website van de politie.en een schoenen zaak noem je toch geen belwinkel Phone Home neem ik aan. en de foto,s zijn erg onduidelijk.hebben ze geen snufjes bij de politie om die foto,s duidelijker te maken.
Tommie (16-6-2009 om 23:06)
Hele goede zaak dat er zo snel beelden van daders worden vrijgegeven...ik hoop dat dat steeds meer de gewoonte zal gaan worden. Jammer dat de beelden niet zo scherp zijn maar de kans is groot dat een bekende de 'heren' wel zal herkennen.
Cookie-instellingen beheren