Weerbericht:
Toenemende bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Politie druk met wildplassers

Toegevoegd: 28-06-2009, 19.56 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie is dit weekeinde druk geweest met enkele wildplassers in Terneuzen. Niet alle betrokkeken verleenden echter de volledige medewerking...


Zaterdagavond betrapte de politie rond 21.50 uur op de Scheldeboulevard twee jongens. De ene jongen nam netjes zijn bon in ontvangst en gaf de overtreding ook ruiterlijk toe. De andere jongen, een 17-jarige uit de gemeente Hulst, weigerde zijn adresgegevens op te geven.

Toen de gegevens door de agenten werden gevorderd weigerde hij nog steeds alle medewerking en hierna is de jongen aangehouden en overgebracht naar het bureau.


Op het politiebureau is de jongen gehoord en kreeg hij zowel een bekeuring voor het plassen op de openbare weg, als voor het niet voldoen aan een bevel of vordering.

Een 25-jarige man uit de gemeente Terneuzen werd vannacht eveneens opgepakt voor wildplassen. Hij was aan het urineren op de Markt in Terneuzen. Agenten constateerden de overtreding en wilden de man bekeuren. De agenten vroegen de gegevens van de man. Hij gaf een bepaald adres door, maar de postcode die de man had opgegeven kwam niet overeen met de straatnaam. Hierop is de man aangehouden wegens het opgeven van valse gegevens.

Uiteindelijk is hij in vrijheid gesteld met twee bekeuringen op zak; één voor het plassen en één voor het opgeven van valse gegevens.

Rond 01.00 uur werd een 29-jarige Terneuzenaar door de politie aangehouden voor belediging. Een maatje van hem werd bekeurd. Deze stond te plassen tegen een woning in de Burgemeester Geillstraat. Tijdens het bekeuringsgesprek wat de agenten aan het voeren waren kwam de Terneuzenaar naar de betrokkenen toelopen en begon zich ermee te bemoeien.

De agenten stelden voor dat de man zich elders ging vermaken en hierop liep de Terneuzenaar weg van die plek. Hierop pakte hij zijn gsm en ging een gesprek voeren met een derde aan de andere kant van de lijn. Hierop begon hij de agenten die de bekeuring aan het schrijven waren te beledigen.

Hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hij heeft een verklaring afgelegd en er is een proces-verbaal tegen de man opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (1-7-2009 om 00:05)
Irma, ik kots van jouw opmerking .. misselijk ben je gewoon! ik zal eens elke dag tegen jou deur of gevel pissen .. kijken of je het nog leuk vind, als je cement begint af te brokkelen .. en dan miepen en huilen dat men tegen je gevel aan t plassen is ..
Irma (29-6-2009 om 14:52)
Je bent natuurlijk wel een echte crimineel als je in het wild plast. Zolang ze het niet bij iemand voor de deur doen. Er waren zeker die dag geen berovingen.
Vlissinger (28-6-2009 om 22:18)
Misschien moeten ze dit maar laten...mijn hond piest ook buiten, dat mag toch ook, die doet het zelfs 6 keer per dag
Ria (28-6-2009 om 21:18)
Goede zaak van politie. ZERO-TOLERANCE Het moet maar eens klaar zijn met al die aso lui. Hoe irritant kan iemand zijn! Gelukig wordt er meer en meer opgetreden en wordt het hopelijk weer eens leuk om uit te gaan in Terneuzen, ik ben VOOR ZERO-TOLERANCE
Cookie-instellingen beheren