Weerbericht:
In de zuidelijke helft enkele buien.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Weer skimmers actief bij pinautomaat

Toegevoegd: 11-07-2009, 14.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
YERSEKE - Door een oplettende pinner in Yerseke is vanmorgen om 09.00 uur skimapparatuur op een pinautomaat aangetroffen. Vrijdag werd bij een benzinepomp in Vlissingen ook al skimapparatuur verwijderd.


Het pinautomaat op de Paardenmarkt in Yerseke was voorzien van een camera en apparatuur om bankpassen te kopieren. Door de bank is deze pinautomaat uitgeschakeld en door de Zeeuwse politie is de skimapparatuur verwijderd en meegenomen voor onderzoek.

Vrijdagmiddag werd bij een benzinepomp aan de Bedrijfsweg in Vlissingen ook al skimapparatuur aangetroffen en verwijderd. De politie waarschuwt mensen alert te zijn.

Zie ook:
- 10/07/2009: Skimapparatuur bij benzinepomp


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ben (12-7-2009 om 22:59)
Mensen, gewoon het intoetsen van de pincode afschermen door er een andere hand boven te houden. Zo voorkom je dat ze je pincode kunnen filmen. Maakt hun hele actie zinloos. Een eenvoudige maar doeltreffende manier.
Rudi (12-7-2009 om 21:57)
Beste mensen. Kijk op www.google.nl type skimapparatuur in. en vindt alle details. succes. Hopelijk heeft u hier iets aan.
Naom (11-7-2009 om 21:35)
Hier al ons energie en geld gaat ernaar toe om die dieven te pakken, alleen omdat de grenzen zo open zijn,wat is er niet makkelijker omdat in het liefdadige land misbruik te maken.en wij maar werken,word tijd om slimmer aan te pakken,wij zijn zeer de dupe ervan
Rudi (11-7-2009 om 20:59)
Bij sommige pompstations zijn nog sporen aanwezig van de instructies die mensen krijgen hoe te handelen door de skimmercriminelen. Aan alle pomphouders maak bekend in alle vormen hoe wij mensen niet de dupe worden van deze laffe criminaliteit. Met b.v. foto/videomateriaal
Poco (11-7-2009 om 20:04)
Hallo misschien een domme vraag maar waaraan herken ik zo'n skimapparaat?
Steenroos (11-7-2009 om 20:03)
Ja jongens zodra je die criminelen te pakken hebt voorgoed opsluiten die handel. Het is toch niet meer normaal. toch???
Cookie-instellingen beheren