Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Scooterrijder ten val na achtervolging

Toegevoegd: 14-07-2009, 21.09 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Dinsdag rond 13.00 uur wilde de politie in de Willem van de Veldelaan in Vlissingen een motorscooter controleren.


De bestuurder, een 19-jarige Middelburger reed op zijn achterwiel en had een te hoge snelheid. Bij het zien van de politie ging hij er vandoor maar kwam na een achtervolging door agenten ten val. Hij liet de motorscooter liggen en liep een brandgang in waar hij in de tuin van een woning werd aangehouden.

Inmiddels probeerde een andere man, een 20-jarige Vlissinger, de motorscooter te pakken maar toen hij door agenten werd aangesproken reed hij vlug weg op een fiets. Deze man werd even later aangehouden in de Adriaen van Ostadelaan.

De motorscooter werd in beslag genomen en de twee mannen zijn in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cees (14-7-2009 om 22:49)
Oppakken die aso's, scooter in beslag nemen en vernietigen, rijbewijs kwijt en dan piepen ze voorlopig wel even anders.
Rien (14-7-2009 om 22:42)
Er worden de laatste tijd verdacht veel motoren gestolen, reden voor actie dus lijkt mij. ik geloof niet dat het de politie veel boeit, maar het zal je (zuur bij elkaar gespaarde) motorfiets maar zijn.
Brommer (14-7-2009 om 22:30)
Hoezo onderzoek toch logisch dat deze man zijn rijbewijs + motorscooter kwijt is. @sjaak wat bedoel je precies met ze?
Sjaak (14-7-2009 om 22:11)
Goedzo! Dit soort acties moet veel vaker gebeuren, schrikt ze af!!!!
Cookie-instellingen beheren