Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 16 km

Files door aanrijdingen op A58

Toegevoegd: 01-08-2009, 13.09 uur
Files door aanrijdingen op A58
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de A58 zijn vandaag op meerdere plaatsen files ontstaan door de combinatie van vakantiedrukte en aanrijdingen.
 
Zo ontstond rond 11.30 uur ter hoogte van Nieuw- en Sint Joosland op de baan met als rijrichting Bergen op Zoom een aanrijding waarbij een caravan op zijn zijkant tot stilstand kwam. Drie andere botsingen deden zich voor op de baan in de andere richting; zeeland in.
 
Nabij Krabbendijke deed zich even voor 13.00 uur ook een ongeluk voor. Rond dit tijdstip stond er tussen het knooppunt Markiezaat en Yerseke ook een file van ongeveer tien kilometer. Volgens de politie is het erg druk op de Zeeuwse wegen.
 
 
De ANWB had deze week aangegeven met name op de buitenlandse wegen veel drukte te verwachten, maar niet op de Nederlandse. Ook Zeeland werd niet genoemd als één van de plaatsen waar drukte te verwachten viel. Doorgaans gebeurt dat wel.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Corina (2-8-2009 om 00:02)
Flip, niet helemaal waar, ik stond daar muurvast in de file en mijn Garmin stond aan, en er werd redelijk snel een melding gegeven, helaas stond ik er al middenin toen, maar goed, Zeeland bestaat in ieder geval wel.....
Wil (1-8-2009 om 22:13)
Vandaag zelf met een karretje achter de auto naar het midden van het land gereden. Heb me netjes aan de snelheid gehouden van 90. Maar je staat er dan versteld van, dat anderen met een caravan, soms met een snelheid van 100 of meer je voorbij gaan. Waarom word er niet meer gekontroleerd ????
Klokhuis (1-8-2009 om 21:24)
Ben het helemaal met je eens flip wij zeeuwen mogen wel betalen maar voor de rest denken ze vast in den haag dat we reserve belgen zijn
@ (1-8-2009 om 20:35)
Lekker rustig toch Flip !
JSK (1-8-2009 om 20:10)
Waarom past dan ook niemand z'n snelheid aan als het zo druk is !!!??? Echt waar, ik rijd iedere dag over de A58 en wat je soms ziet, daar lusten de honden geen brood van. Wat zijn we met z'n allen een stelletje opgefokte kippen als we op de weg zitten, echt niet meer normaal!Rijd toch eens rustig!
Flip (1-8-2009 om 18:48)
Tja je merkt het steeds, zeeland bestaat niet voor nederland. Of het u gaat om files, het weerbericht. Ze snappen niet in Nederland dat wij bestaan
Cookie-instellingen beheren