Weerbericht:
Eerst nog af en toe (mot)regen, in de loop van de dag geleidelijk droog
Verkeersinformatie:
Geen files

File door aanrijding op A58 Goes

Toegevoegd: 27-09-2009, 12.53 uur
File door aanrijding op A58 Goes
Door: Roland de Jong
GOES - Op de A58 is zondag rond aan het einde van de ochtend een file ontstaan als gevolg van een aanrijding.
 
Rond11.40 uur kwamen twee personenauto's met elkaar in botsing bij hectometerpaaltje 152.5, gelegen tussen Goes en Heinkenszand. Een 25-jarige automobilist uit Hoogerheide reed over de A58 en wilde in zijn auto iets oprapen. Hij verloor hierdoor de macht over zijn stuur en vloog over de kop waarbij hij tegen een andere auto reed. In die auto zaten twee mannen van 61 en 24 jaar uit Roosendaal.


De brandweer ging uit van een beknelling en rukte met meerdere voertuigen uit. Ook de ambulancedienst werd opgeroepen. Ter plekke bleek dat er geen sprake was van een beknelling. Volgens de politie raakte geen van de betrokkenen ernstig gewond.

Het ongeluk zorgde voor een file van ongeveer drie kilometer. Het verkeer werd langs de botsing geleid. Een bergingsbedrijf heeft de betrokken voertuigen geborgen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dave (28-9-2009 om 23:38)
Chris, het was niet rot bedoeld. Ik ben ook bezitter van oldtimers en ik hoop dat die Eend nog te redden is. Zelf heb ik niet veel losse onderdelen aan te bieden, maar als de eigenaar van de Eend gaat repareren wil ik wel een handje toesteken op een zaterdagmiddag, voor een pilsje ofzo.
Chris (28-9-2009 om 07:55)
Dave, niet netjes dat je gebruik probeert te maken van andermans ellende. Beter zou zijn dat je hem of haar helpt aan onderdelen.
Rob van der Klugt (27-9-2009 om 22:49)
Je bent met je geliefde oldtimertje toch ook nergens meer veilig. Niks oprapen in een rijdende auto. Handen aan het stuur en voor je kijken!
Dave (27-9-2009 om 18:24)
Jammer van die mooie Eend. Hopelijk is hij nog te redden! Zo niet, dan kan ik hem wel voor onderdelen gebruiken.