Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dertig man slaags in cafe Vlissingen

Toegevoegd: 28-09-2009, 09.00 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In een café aan de Nieuwendijk in Vlissingen zijn in de nacht van zaterdag op zondag dertig man slaags geraakt.


De vechtpartij ontstond rond 03.30 uur in het horecabedrijf, maar verplaatste zich daarna naar buiten, waar de groep uiteen viel in kleinere groepjes die met elkaar bleven vechten. Bikers van de politie kwamen ter plaatse, evenals een agent met een diensthond.

De ruziemakers werden gevorderd weg te gaan. Alle personen voldeden aan dit bevel, op één persoon na, die enkele keren de kant van de agent met de diensthond op kwam. Het gevolg van dit gedrag was, na een paar waarschuwingen van de agent, een hondenbeet in zijn onderarm. De persoon, die onbekend bleef, is daarna in de richting van het Bellamypark verdwenen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (28-9-2009 om 17:15)
Alle kosten verhalen op die vechtersbazen. De gemiddelde leeftijd van die lui is dat ze nog zand van de zandbak aan hun schoenzolen hebben. De loosers van de toekomst.
Tomtom (28-9-2009 om 16:46)
Te weinig diensthonden? In het asiel zitten nog twee witte. Dat ruimt een stuk sneller op.
Zeeuw (28-9-2009 om 16:35)
Netjes gewerkt politie! Een politiehond houdt trouwens 9 van de 10 x wel vast tijdens beten, alleen het blijft een dier en geen machine en volgens mij snappen sommigen mensen dat niet... Een politiehond wordt echt niet zo maar ingezet, dan moet er echt wel wat aan de hand zijn.
Lekkere hap (28-9-2009 om 16:01)
Op den duur kun je niets anders als politie zijnde. Wat moet je dan, over je heen laten lopen? Laat de politie gewoon zijn werk doen, wanneer er onschuldige mensen bij betrokken waren geweest dan werd er wel gezegd "waarom trad de politie niet op"?
Jan (28-9-2009 om 15:28)
Je moet eens zien wat voor een tuig er rondhangt in en om dat café. Tis elke week raak met vechtpartijen en de politie kan het maar oplossen... gemeente, doe er wat aan!!!!
Chantal (28-9-2009 om 13:54)
De politie moet veel harder optreden tegen zulke mensen. Ze kunnen beter meer diensthonden inzetten, daar hebben ze misschien wel ontzag voor!! Of...een biertje minder drinken en op tijd naar huis gaan. En trouwens, moeten deze mensen maandag niet gewoon werken??? Vreemd!
Cookie-instellingen beheren