Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Dertig man slaags in cafe Vlissingen

Toegevoegd: 28-09-2009, 09.00 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In een café aan de Nieuwendijk in Vlissingen zijn in de nacht van zaterdag op zondag dertig man slaags geraakt.


De vechtpartij ontstond rond 03.30 uur in het horecabedrijf, maar verplaatste zich daarna naar buiten, waar de groep uiteen viel in kleinere groepjes die met elkaar bleven vechten. Bikers van de politie kwamen ter plaatse, evenals een agent met een diensthond.

De ruziemakers werden gevorderd weg te gaan. Alle personen voldeden aan dit bevel, op één persoon na, die enkele keren de kant van de agent met de diensthond op kwam. Het gevolg van dit gedrag was, na een paar waarschuwingen van de agent, een hondenbeet in zijn onderarm. De persoon, die onbekend bleef, is daarna in de richting van het Bellamypark verdwenen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Duh (28-9-2009 om 13:54)
Waar slaat dat nu weer op? Er word gemeld dat er 30 man slaags zijn geraakt, en de politie ( waarschijnlijk in ondertal ) lost het , op 1 persoon na, gewoon goed op. En dan kom jij aankakken dat de politie z`n werk niet doet. Typ dan liever iets in de trend als: wat zijn die vechters een lozers.
Tja (28-9-2009 om 13:50)
Zeeuws meisje : moet die hond dan net zo lang met zijn bek in zijn arm totdat ie op het bureau is ofzo...plus waarschijnlijk was het een redelijke chaos voor de politie, dan kan er wel is iemand wegglippen..pepperspray had misschien wel meer op zijn plaats geweest
Geïrriteerde lezer (28-9-2009 om 13:05)
Jongetjes en meisjes, Je opwinden over mensen die tuig uit elkaar halen is niet gepast. Heb respect voor de dieren die mensen terecht wijzen ...... dat dat nodig is, is al een schande
Adri (28-9-2009 om 13:00)
Kijk dat is goed werk politie, als een persoon naar meerdere waarschuwingen niet luisterd moet ie maar voelen. En dan nog iets als ik op stap ga doe ik dat voor de gezelligheid!!!
Zeeuwse jongen (28-9-2009 om 12:48)
Ik begrijp het ook niet, Als een hond van de politie diegene beet pakte en dat de verdachte dan toch kon ontsnappen?
Zeeuws vrouwtje (28-9-2009 om 12:45)
Het is goed dat die hond gebeten heeft dan heeft hij nog een herinnering aan iets wat hij in het vervolg mischien wel uit zijn bolle kop laat.
Cookie-instellingen beheren