Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 133 km

Dertig man slaags in cafe Vlissingen

Toegevoegd: 28-09-2009, 09.00 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In een café aan de Nieuwendijk in Vlissingen zijn in de nacht van zaterdag op zondag dertig man slaags geraakt.


De vechtpartij ontstond rond 03.30 uur in het horecabedrijf, maar verplaatste zich daarna naar buiten, waar de groep uiteen viel in kleinere groepjes die met elkaar bleven vechten. Bikers van de politie kwamen ter plaatse, evenals een agent met een diensthond.

De ruziemakers werden gevorderd weg te gaan. Alle personen voldeden aan dit bevel, op één persoon na, die enkele keren de kant van de agent met de diensthond op kwam. Het gevolg van dit gedrag was, na een paar waarschuwingen van de agent, een hondenbeet in zijn onderarm. De persoon, die onbekend bleef, is daarna in de richting van het Bellamypark verdwenen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ralph (28-9-2009 om 09:45)
Schade voor de cafe eigenaar?
An (28-9-2009 om 09:42)
Als ie nog weg kon komen heeft de hond niet hard genoeg gebeten helaas. Van mij hadden ze alle dertig opgepakt mogen worden, gelijk lik op stuk beleid met die herrieschoppers die het uitgaansleven verzieken. Weg er mee aub.
Zeeuws Jongetje (28-9-2009 om 09:35)
De politie laat tegenwoordig maar tesnel de hond zijn werk doen ze hebben toch pepperspray enzv:de politie doet zijn werk niet altijd zoals ze er voor moeten zijn
Zeeuws meisje (28-9-2009 om 09:20)
Ik snap het even niet. Er hangt dus een diensthond in zijn arm, maar hij kon wel wegkomen??
Cookie-instellingen beheren