Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Dertig man slaags in cafe Vlissingen

Toegevoegd: 28-09-2009, 09.00 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In een café aan de Nieuwendijk in Vlissingen zijn in de nacht van zaterdag op zondag dertig man slaags geraakt.


De vechtpartij ontstond rond 03.30 uur in het horecabedrijf, maar verplaatste zich daarna naar buiten, waar de groep uiteen viel in kleinere groepjes die met elkaar bleven vechten. Bikers van de politie kwamen ter plaatse, evenals een agent met een diensthond.

De ruziemakers werden gevorderd weg te gaan. Alle personen voldeden aan dit bevel, op één persoon na, die enkele keren de kant van de agent met de diensthond op kwam. Het gevolg van dit gedrag was, na een paar waarschuwingen van de agent, een hondenbeet in zijn onderarm. De persoon, die onbekend bleef, is daarna in de richting van het Bellamypark verdwenen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Keesgolf (28-9-2009 om 12:37)
Waarom pepperspray, moeten ze maar eens luisteren en normaal doen, volgende keer gelijk in dr poot schieten.om 03:30 hoor je op bed te leggen
T (28-9-2009 om 12:14)
Kan me niet hard genoeg aangepakt worden. Je kan tegenwoordig nergens meer normaal heen of er moet gevochten worden.
Ik (28-9-2009 om 11:58)
Ben blij dat ik daar net op tijd weg was.. Zaterdagavond in Vlissingen is vreselijk joh! Waarom de politie er staat weet niemand.. want ze doen werkelijk NIETS als het er op aankomt!! En kijk.. deze jongen zal echt niet ophouden hoor! volgende week gewoon weer! Politie doet toch niks....
Zeeuws Vrouwtje (28-9-2009 om 11:46)
Mensen jullie snappen toch wel dat dat iemand is geweest die geen respect voor politie of wie dan ook is geweest. Waarom daag je anders uit, want zo zal het wel geweest zijn. Ik vind het best, die hond had helemaal niet los moeten laten!!!
André (28-9-2009 om 11:17)
Wat moesten ze dan? Schieten?
Vlissinger (28-9-2009 om 11:08)
Aanpakken die handel, die vent is een paar keer gewaarschuwd. Politie moet laten zien wie hier de baas is en dat hebben ze gedaan. Als ze niks hadden gedaan kregen ze weer kritiek dat ze harder op moeten treden. Wij zeeuwen klagen teveel!
Cookie-instellingen beheren