Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Wietkwekerij ontdekt in garage

Toegevoegd: 21-10-2009, 10.28 uur
Wietkwekerij ontdekt in garage
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De Zeeuwse politie heeft vanmorgen een in werking zijnde hennepkwekerij ontmanteld in Vlissingen.


De kwekerij werd woensdagmorgen ontdekt in een garage naast een woning aan de Boterbloemlaan in Vlissingen. In een afgeschermd gedeelte van de garage was een wietplantage gevestigd. In totaal stonden er 150 planten in de garage. De helft hiervan bestond uit stekjes de andere helft waren volgroeide hennepplanten.

Ter plaatse werden twee Vlissingers aangehouden. Eén van hen werd na verhoor weer in vrijheid gesteld. De andere, een 46-jarige man, is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Delta Nuts is ter plaatse geweest om te kijken of de stroom illegaal is afgetapt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (21-10-2009 om 12:14)
Zo dan nooit geweten dat daar plantjes stonden lopen er elke dag voorbij woon er bijna om de hoek toch wel grappig om dan zoiets te lezen en te zien alleen dan 10 man strek beetje overdreven vindt ik zelf.Complimenten voor de bewoners wat een mooi huis en oprit.
Robbert (21-10-2009 om 12:13)
Helemaal met Piet eens!!
Hannie (21-10-2009 om 11:57)
'k heb er ook met verbazing naar zitten kijken. 't Zal dus wel heel erg rustig zijn in vlissingen !?!?!?
Rien (21-10-2009 om 11:21)
Helemaal mee eens Piet. Het Nederlandse beleid wordt steeds krommer naarmate Europa groter wordt. Maar als jij ze op zo'n makkelijke manier kan verdienen waarom zou je je dan voor iets anders inspannen, toch? Motoren worden onder je kont vandaan gestolen bijvoorbeeld maar ach ja.
Piet (21-10-2009 om 10:49)
Meer dan 10 man sterk aanwezig voor een paar plantjes die gedoogd worden om te verkopen, dan moet er toch ook iemand ze kweken. Maar als je auto leeg gehaald wordt komt er geen een agent geen sporen onderzoek niks helemaal niks maar moet je aangifte doen per computer.
Souburger/feyenoorder (21-10-2009 om 08:25)
Ik vind dit heel triest mensen dat er inderdaad zoveel man politie voor moet komen. Jullie moeten je met ernstige zaken bezighouden. Zonde voor de bewooners, daar gaat je winst!
Cookie-instellingen beheren