Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw ramt muur van schoolgebouw

Toegevoegd: 09-01-2010, 11.51 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 24-jarige vrouw uit Middelburg is zaterdag rond 01.30 opzettelijk met een auto tegen de muur gereden van een school aan de Johan van Reigersbergstraat.


De vrouw was in verwarde toestand door het hekwerk en de fietsenstalling van de school gereden en vervolgens tegen de muur van het gymlokaal tot stilstand gekomen. De muur raakte behoorlijk beschadigd, de auto waarin de vrouw reed is total loss. Na het ongeval belde ze zelf de politie.

De vrouw is met een pijnlijke nek en rug per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Omdat het vermoeden bestond ze mogelijk onder invloed van alcohol had gereden, werd in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen. Het rijbewijs van de vrouw is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (11-1-2010 om 11:00)
Wat een heerlijke stomme reactie.. Wees blij dat ze het niet op vrijdag middag heeft gedaan, ze zal er ongetwijfeld wel een reden voor hebben anders zou je het niet zomaar doen. Het had veel erger kunnen aflopen met haar.
Jdk (10-1-2010 om 23:59)
Zeker slim om tegen een muur aan te rijden,met een auto die niet van je zelf is. beetje jammer dat er nog steeds mensen zijn die met alcohol op rijden. laat ze maar lekker dokken eigen schuld. blij dat er niemand anders wasa,had anders af kunnen lopen.
Vlissinger (10-1-2010 om 20:06)
Ze had haar auto ook kunnen laten wegslepen en niets kunnen zeggen, wees blij dat ze hiervoor de politie heeft gebeld. de schade kan simpel door een verzekeraar vergoed worden, we betalen ons niet voor niets blauw aan premie!
Marina (10-1-2010 om 11:28)
In plaats van een stuk van je kraag te gaan drinken,kan ze beter als ze verward is naar emergis toe stappen! Er zijn er meer die in verwarde toestand aan het drinken slaan met gevolgen van dien!
Een bekende (10-1-2010 om 10:59)
Deze vrouw doet dit niet zomaar,er zit altijd een verhaal achter,ken eerst de feiten voor je oordeelt.. Is al erg genoeg,voor tzelfde geld is ze ernstig verwond,das veel erger dan materiaal he
Vonck (10-1-2010 om 01:46)
Deze vrouw verkeerde in verwarde toestand. Wie weet waren het medicijnen of juist het gebrek hieraan. Daarnaast bestond het 'vermoeden' dat er alcohol in het spel was. Dat is dus ook niet zeker. En Lion: Ik betaal liever niet voor alles wat Nederland zomaar binnen kan komen. Maar moet het toch
Cookie-instellingen beheren