Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen (onweers-)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Hennepkwekerij in Vlissingse woning

Toegevoegd: 08-01-2010, 14.04 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In een woning aan de Sandenburg in Vlissingen is vrijdagmorgen een hennepkwekerij met 319 planten ontdekt.


Toen agenten rond 09.00 uur bij de woning aanbelden, werd de deur opengedaan door de bewoner. Na het tonen van een machtiging, namen de agenten een kijkje in de woning. Op zolder werd een in werking zijnde hennepkwekerij, verdeeld over twee kamers, aangetroffen van in totaal 319 oogstrijpe planten.

De bewoner werd vervolgens aangehouden en ingesloten voor verhoor. Door een medewerker van energiebedrijf Delta werd vastgesteld dat alle elektra die nodig was om de kwekerij te laten draaien, buiten de meter om werd afgenomen. Er is dan ook aangifte gedaan van diefstal van stroom.

Medewerkers van gemeente Vlissingen kwamen ter plaatse en hebben de kwekerij ontruimd. Alle planten en apparatuur zal worden vernietigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jammer hoor (9-1-2010 om 16:04)
Jammer hoor hoop dat hij er genoeg aan heeft verdient en dat er 10 voor terug mogen komen
Kees (8-1-2010 om 21:26)
Inderdaad,ga toch een normale baan zoeken straks,dan heb je een normale leven,drugs gebruiken is slecht langzaam maar langzaam ga er aan stuk, bij regelmatig gebruik,zelf heb ik het nooit aangeraakt maar in me omgeving zie je het sluipen zonder dat men er erg in heb.gebruik verstand!!
Lente (8-1-2010 om 20:56)
Als je keuzes maakt in je leven neem je de risico's op de koop toe!
Niet-roker (8-1-2010 om 20:23)
Als we de handel legaal maken of in ieder geval coffeeshops toestaan, is deze illegale handel niet nodig. Het sluiten van coffeeshops is koren op de molen van deze lui. Ze tappen wel stroom af van hun naaste omgeving, dus van u en van mij.
Bij mij (8-1-2010 om 20:09)
Bij mij mag de grens op vijfentwintig plantjes.Alles wat daar boven komt is voor handel,en dan ook nog stroom stelen.Ik zou je moeten aanklagen voor diefstal want dat is ook mijn stroom.Maar j de investeerders zullen wel weer snel een nieuw slachtoffer vinden,en weten telkens de dans te ontspringen
Hennie (8-1-2010 om 19:15)
Misschien toch even langs gaan bij Wiet? Kan wel iets opleveren. Die is me iets te veel "wiet georienteerd".
Cookie-instellingen beheren