Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dode geborgen in haventje bij Waarde

Toegevoegd: 28-01-2010, 11.12 uur
Dode geborgen in haventje bij Waarde
Door: Roland de Jong
WAARDE - In de Westerschelde bij Waarde heeft de brandweer vanochtend een stoffelijk overschot geborgen.


Rond 10.10 uur werd gemeld dat er nabij het haventje aan de Schaarweg mogelijk iemand in het water lag. De brandweer, de ambulancedienst, de politie en de KNRM werden met spoed ter plekke gestuurd. De brandweer heeft één persoon levenloos uit het water gehaald.

De technische recherche van de politie heeft de zaak in onderzoek.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mir (29-1-2010 om 08:27)
@chris: als jij als hulpverlener daar niet mee om kan gaan zit je op de verkeerde plaats, het zal je zeker bezig houden maar volgende week ben jij het alweer kwijt en dan begint voor de familie het ergste. Het gemis. Er wordt hier over een mens gesproken of het een beest is.
Anoniem (29-1-2010 om 08:23)
@Hennie, Of men heeft zien aan komen of niet het blijft heel erg en ik weet dat uit eigen ervaring. Ik denk dat u geen idee heeft hoe kwetsend deze uitspraak is voor mensen die dit van dicht bij hebben meegemaakt. Veel sterkte voor de nabestaande.
- (29-1-2010 om 01:28)
voor de familie is het een ramp , die hebben iemand belangrijks verloren ! Sterkte
Chris (29-1-2010 om 00:52)
@ hennie, J. Mytilus en Mir . 't is altijd makkelijk praten als je er niet bij bent. Ik als hulpverlener snap de reactie van Hennie zeer goed! Het gaat niet zomaar in je koude kleren zitten! Hoe erg het ook is voor de nabestaanden! Als hulpverlener ga je er mee slapen en word je er mee wakker!
Jaap Mytilus (28-1-2010 om 23:30)
De reactie van Hennie vind ik beneden de maat. Het gaat niet om 'de boel'! Een radeloos mens is blijkbaar ten einde raad op die plek aan het eind van het leven gekomen. Vreselijk! Waardenaar of niet, reageer waardig. Veel sterkte voor de nabestaanden en hulpverleners.
Mir (28-1-2010 om 22:55)
@hennie, wat een rare reactie is dat zeg! heb je misschien enige idee wat het is om een geliefde door de dood te moeten missen????
Cookie-instellingen beheren