Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fataal ongeluk mede door snelheid

Toegevoegd: 21-02-2010, 16.33 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De oorzaak van het dodelijke ongeluk in Terneuzen is vermoedelijk een combinatie van gladheid en het overschrijden van de maximumsnelheid. Dat heeft de politie zondagmiddag bekend gemaakt.


Volgens de politie was het wegdek ter plekke glad maar gezien de klap heeft de auto vermoedelijk ook harder gereden dan de ter plekke geldende maximumsnelheid van 50 kilometer per uur. De auto wordt nog onderzocht om te kijken of ook een technisch mankement eventueel aan het ongeluk heeft bijgedragen.

Bij het ongeluk kwamen een 29-jarige en een 31-jarige Terneuzenaar om het leven. Een derde inzittende, een 29-jarige Terneuzenaar, raakte zwaargewond.
 
Zie ook:
- Ongeluk Terneuzen eist tweede leven (20-02-2010)
- Dode bij ongeval in Terneuzen (20-02-2010)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Veilig (21-2-2010 om 21:17)
WE hebben het allemaal over hoe triest het is voor de familie, dat is het ook. Ook wordt de veilligheid en snelheid ter discussie gesteld. Laten we aub geen attractie maken van deze plaats! Zet je auto niet half op de weg, maar in de ventweg slecht een paar meter verder op! Levensgevaarlijk zo!
O.winkelman (21-2-2010 om 19:28)
Hoe erg dit allemaal ook is; na weken vorst en sneeuw nu nog verrast worden door gladheid.. daarbij een hoge snelheid binnen de kom...
A. (21-2-2010 om 19:07)
Wat maakt het nog uit of ze hard hebben gereden of niet,er zijn 2 personen om het leven gekomen en de derde vecht nog voor zijn leven,deze informatie doet er niet meer toe. Je kunt de tijd niet meer terug draaien,ook al zou je willen. Jongens rust zacht,en sterkte voor de andere jongen!
Cookie-instellingen beheren