Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
68 files van totaal 256 km

Geen treinen vanwege dodelijke aanrijding

Toegevoegd: 23-02-2010, 12.04 uur
Geen treinen vanwege dodelijke aanrijding
Door: Roland de Jong

WISSEKERKE - Op de overgang bij de Wissekerkseweg in het Zuid-Bevelandse Wissekerke heeft vanochtend een aanrijding plaatsgevonden met een trein.
 
Op de overgang werd rond 11.00 uur een persoon aangereden. De brandweer en de ambulancedienst werden opgeroepen om hulp te verlenen, maar het slachtoffer overleed ter plekke. De technische recherche gaat het ongeluk onderzoeken.
 
Als gevolg van de aanrijding rijden er voorlopig geen treinen op het traject Goes-Middelburg. Volgens ProRail eindigt de stremming tussen 14.00 en 15.00 uur. Reizigers moeten rekening houden met een vertraging van meer dan een uur. Er zijn bussen ingezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tholenaar (23-2-2010 om 12:14)
Niet wéér he!
Anoniem (23-2-2010 om 12:12)
Het zoveelste alweer dit jaar. Ik wens alle nabestaande heel veel sterkte in deze tijd en hoop dat mensen die een reactie willen geven eerst nadenken voordat ze een reactie geven
Cookie-instellingen beheren