Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Geen treinen vanwege dodelijke aanrijding

Toegevoegd: 23-02-2010, 12.04 uur
Geen treinen vanwege dodelijke aanrijding
Door: Roland de Jong

WISSEKERKE - Op de overgang bij de Wissekerkseweg in het Zuid-Bevelandse Wissekerke heeft vanochtend een aanrijding plaatsgevonden met een trein.
 
Op de overgang werd rond 11.00 uur een persoon aangereden. De brandweer en de ambulancedienst werden opgeroepen om hulp te verlenen, maar het slachtoffer overleed ter plekke. De technische recherche gaat het ongeluk onderzoeken.
 
Als gevolg van de aanrijding rijden er voorlopig geen treinen op het traject Goes-Middelburg. Volgens ProRail eindigt de stremming tussen 14.00 en 15.00 uur. Reizigers moeten rekening houden met een vertraging van meer dan een uur. Er zijn bussen ingezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chicka68 (23-2-2010 om 13:44)
Mensen toch, geen ongefundeerde en voorbarige conclusies over de toedracht als je niet weet waar je over praat. Je kwetst hiermee de betrokkenen, is dat nou nodig!!! Heel veel sterkte voor nabestaanden, vrienden en familie. Hopelijk krijgen jullie gauw antwoorden op jullie vragen. Sterkte....
I. (23-2-2010 om 13:26)
R. helaas is dit al de 3e zelfdoding in 1 week tijd :( Het viel me op dat er vanochtend op het traject Goes - Bergen op Zoom erg langzaam werd gereden bij de overgang bij de BuysBallotstraat en bij Kloetinge. Erg triest dat machinisten nu gewoon bang zijn om te rijden.
Reiziger (23-2-2010 om 13:12)
Sterke aan de nabestaanden met het verlies.
Visje (23-2-2010 om 13:08)
@anoniem: Een beetje respect graag. wie zegt dat het daar over gaat? Weet je nu wel wat je allemaal op kunt roepen. Let voortaan even op je woorden. Dank u. Sterkte voor de Betrokkenen
Nel (23-2-2010 om 13:03)
Weet je het zo zeker Anoniem? Ik wens allen heel veel sterkte en kracht toe. Familie,vrienden,machinst,conducteur,brandweer,politie en alle omstanders.
Iemand uit zeeland;) (23-2-2010 om 13:01)
Sterkte voor de nabestaande. En het is de zoveelste. Sterkte iedereen die gezien heeft. Ik heb het zelf ook een keer mee gemaakt gezien dat iemand voor de trein sprong in goes. Nou dat is echt geen pretje om mee te maken.
Cookie-instellingen beheren