Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 173 km

Man (97) met auto in de sloot

Toegevoegd: 28-02-2010, 16.29 uur
Door: Manfred Berrevoets
NIEUW NAMEN - Een 97-jarige man uit de gemeente Hulst is zaterdagavond met zijn personenauto op zijn kop in de sloot terecht gekomen.

Het ongeval vond plaats op de Parallelweg in Nieuw Namen. De man is per ambulance met een hoofdwond en een lichte hersenschudding naar het ziekenhuis gebracht.


Over de toedracht van het ongeval in nog niks bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bobbertje (1-3-2010 om 13:25)
Wanneer geven wij zelf toe, niet meer te kunnen rijden? ik ken genoeg rijders, die nooit hun rijbewijs hadden mogen krijgen, en over krijgen gesproken, onze zuiderburen, gelukkig niet allemaal, die nog geen step kunnen besturen? mij kan die duik ook overkomen.
Elise (1-3-2010 om 12:48)
Hoe kun je nou zeggen lekker verder tuffen? Onbegrijpelijk, ik zag laatst ook iemand rijden, zonder richtig aan geven zomaar afslaan en die was zeker ook 90 onbegrijpelijk dat zo iemand nog MAG rijden. Levensgevaarlijk!!!
Joop (1-3-2010 om 12:18)
@zoop: jij werkt vast niet met ouderen! ik toeballig wel en mensen die oud zijn kunnen nog goed in staat zijn om te rijden!
Marjo Smit (1-3-2010 om 11:44)
Ho Zoop,niet te snel oordelen,oudere mensen worden ieder jaar gekeurd.Ik had een oom en die kocht op z'n 95e nog een andere auto waarmee hij nog een paar jaar zonder brokken te maken heeft gereden.Er zijn nog hele krasse mensen op die leeftijd.
Paula (1-3-2010 om 10:46)
Belachelijk de reactie dat deze man niet meer op de weg zou mogen. Hij zal de keuring heus wel gehad hebben zo makkelijk zijn ze tegenwoordig niet meer. Geweldig 97 en nog zelfstandig. Hoop dat het hem goed gaat en dat hij nog lang plezier mag hebben met alles wat hij doet. Beterschap
Kras (1-3-2010 om 10:23)
Hij zal in de loop der jaren wel bewezen hebben dat hij echt wel kan rijden.hij is niet de enige die door onverklaarbare reden in de sloot ligt. als de man weer durft lekker laten rijden.
Cookie-instellingen beheren