Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Doden bij familiedrama in Zierikzee

Toegevoegd: 07-03-2010, 00.56 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - In een woning in Zierikzee zijn twee doden gevonden. In de omgeving van het pand is een zwaargewonde man aangetroffen. Volgens de politie gaat het om een familiedrama.


Het drama in de Oesterstraat werd rond 21.55 uur doorgegeven aan de alarmcentrale. Ambulances, een hele reeks politiewagens en een traumateam werden opgeroepen om te helpen. In het pand zijn ten minste twee personen om het leven gekomen. De politie wil echter nog geen duidelijkheid geven over het exacte aantal slachtoffers.

Enige tijd nadat de politie ter plekke was gekomen werd in de omgeving een zwaargewonde man aangetroffen nabij een bankje. Na korte tijd constateerde de politie dat het slachtoffer nog in leven was. Daarom werden twee ambulances met spoed ter plekke gestuurd. De gewonde is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam vervoerd.
 
Volgens buurtbewoners zou er geschoten zijn. De slachtoffers zouden minderjarige kinderen zijn. De politie wil hier echter in het geheel nog niets over kwijt. Ook wil men nog niet bevestigen of het -zoals door omwonenden wordt verteld-  gaat om een gezin waarvan de vader een straatverbod had gekregen vanwege bedreigingen en mishandeling aan het adres van zijn vrouw.
 
Zie ook:
- Al eerder familiedrama's in Zeeland (07-03-2010)


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jannie (7-3-2010 om 10:09)
Waarom weer de kinderen? Daar moet je vanaf blijven die kunnen er niets aan doen. Heel veel sterkte voor de nabestaande.
Met medeleven (7-3-2010 om 10:03)
AAh wat vreselijk! En dat zo dichtbij,sterkte voor iedereen,nabestaanden!
M (7-3-2010 om 09:26)
Zainab en Ali, rust zacht
Anoniem (7-3-2010 om 08:57)
Nu ook al in Zierikzee. Wat een raar iets is dit toch. de kinderen kunnen hier toch niets aan doen en waarom moeten hun dit met hun leven bekopen. Wat een rare wereld leven we toch.Heel veel sterkte voor de moeder want je zal met zo'n drama moeten leven dat lijkt mij onmogelijk
Eenvrouw (7-3-2010 om 08:48)
Ja en dat gaat vast nog meer gebeuren want politie doet niks aan zulke want als je ruzie hebt of in elkaar word geslagen door een familie lid en dan zegt de politie we kunnen er niks aan doen is familiie
Patrick (7-3-2010 om 08:45)
Wat beziel je als vader om je kinders om te brengen dan spoor je niet sterkte aan de nabestanden
Cookie-instellingen beheren