Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 33 km

Doden bij familiedrama in Zierikzee

Toegevoegd: 07-03-2010, 00.56 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - In een woning in Zierikzee zijn twee doden gevonden. In de omgeving van het pand is een zwaargewonde man aangetroffen. Volgens de politie gaat het om een familiedrama.


Het drama in de Oesterstraat werd rond 21.55 uur doorgegeven aan de alarmcentrale. Ambulances, een hele reeks politiewagens en een traumateam werden opgeroepen om te helpen. In het pand zijn ten minste twee personen om het leven gekomen. De politie wil echter nog geen duidelijkheid geven over het exacte aantal slachtoffers.

Enige tijd nadat de politie ter plekke was gekomen werd in de omgeving een zwaargewonde man aangetroffen nabij een bankje. Na korte tijd constateerde de politie dat het slachtoffer nog in leven was. Daarom werden twee ambulances met spoed ter plekke gestuurd. De gewonde is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam vervoerd.
 
Volgens buurtbewoners zou er geschoten zijn. De slachtoffers zouden minderjarige kinderen zijn. De politie wil hier echter in het geheel nog niets over kwijt. Ook wil men nog niet bevestigen of het -zoals door omwonenden wordt verteld-  gaat om een gezin waarvan de vader een straatverbod had gekregen vanwege bedreigingen en mishandeling aan het adres van zijn vrouw.
 
Zie ook:
- Al eerder familiedrama's in Zeeland (07-03-2010)


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (7-3-2010 om 11:19)
Met één woord verschrikkelijk......
Ee moeder (7-3-2010 om 11:08)
Idd @ een vrouw je heb helemaal gelijk dit gaat nog veel vaker gebeuren , voor bekeuringen zijn ze er wel , maar als het om zoiets ga dan kunnen ze nooit wat doen. sterkte voor de nabestaanden
Peter (7-3-2010 om 10:49)
Wat een ongelooflijke zak ben je dan als je zoiets doet.
Stefan (7-3-2010 om 10:47)
Dit verhaal zegt al genoeg.. http://www.wereldregio.nl/61831-huiselijk-geweld-zierikzee-bestraft/
Mastwijk (7-3-2010 om 10:26)
Een woord : verschrikkelijk....
Mieke (7-3-2010 om 10:24)
Weer een drama waar kinderen bij worden vermoord,warom altijd de kleintjes,heel veel sterkte aan de familie en sterkte aan de hulpverlening
Cookie-instellingen beheren