Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 51 km
-->

Doden bij familiedrama in Zierikzee

Toegevoegd: 07-03-2010, 00.56 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - In een woning in Zierikzee zijn twee doden gevonden. In de omgeving van het pand is een zwaargewonde man aangetroffen. Volgens de politie gaat het om een familiedrama.


Het drama in de Oesterstraat werd rond 21.55 uur doorgegeven aan de alarmcentrale. Ambulances, een hele reeks politiewagens en een traumateam werden opgeroepen om te helpen. In het pand zijn ten minste twee personen om het leven gekomen. De politie wil echter nog geen duidelijkheid geven over het exacte aantal slachtoffers.

Enige tijd nadat de politie ter plekke was gekomen werd in de omgeving een zwaargewonde man aangetroffen nabij een bankje. Na korte tijd constateerde de politie dat het slachtoffer nog in leven was. Daarom werden twee ambulances met spoed ter plekke gestuurd. De gewonde is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam vervoerd.
 
Volgens buurtbewoners zou er geschoten zijn. De slachtoffers zouden minderjarige kinderen zijn. De politie wil hier echter in het geheel nog niets over kwijt. Ook wil men nog niet bevestigen of het -zoals door omwonenden wordt verteld-  gaat om een gezin waarvan de vader een straatverbod had gekregen vanwege bedreigingen en mishandeling aan het adres van zijn vrouw.
 
Zie ook:
- Al eerder familiedrama's in Zeeland (07-03-2010)

-->

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Irma veerhoek (7-3-2010 om 12:17)
Verbijsterd, waarom zijn altijd de kinderen de dupe van gestoorde ouders die hun zelf hier op deze wereld hebben gezet. Wanneer komt de overheid nu eens echt in actie. Mooi al die instanties, maar eer ze wat voor je kunnen doen is het kwaad al geschied.
Pj (7-3-2010 om 12:07)
Ik snap het niet, overal zeggen ze een jongeman uit 1995 is doodgeschoten maar ook zeggen ze dat alleen de zus en kleine broertje dood is. wat is het echt? sterkte
Moor (7-3-2010 om 11:53)
Arme kindjes ,rust zacht,nabestaanden gecondoleerd met dit enorme verlies. Ik weet als politie ambulancehulpverleners dit hakt erin en vergeet je nooit. Voor jullie ook veel sterkte om dit drama een plaatsje te geven en sterkte om dit zware werk te kunnen en moeten verrichten
Anoniem (7-3-2010 om 11:50)
Een woord voor die vent LAFAARD
Bianca (7-3-2010 om 11:39)
@M Veel sterkte aan de nabestaande en hulpverleners.
Jean-luc (7-3-2010 om 11:20)
Deze kan weer bijgeschreven worden op de rechter die hem heeft vrijgelaten.Deze man uit Irak zat vast wegens mishandeling van heel zijn gezin.Nietemin moet hij nog zijn.... thuis houden,zeker van kinderen.Maar ja hoe straf je in zijn ogen de vrouw het ergst?Juist ........
Cookie-instellingen beheren