Weerbericht:
Vrij koud. Overdag af en toe regen, in Limburg mogelijk ook (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Doden bij familiedrama in Zierikzee

Toegevoegd: 07-03-2010, 00.56 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - In een woning in Zierikzee zijn twee doden gevonden. In de omgeving van het pand is een zwaargewonde man aangetroffen. Volgens de politie gaat het om een familiedrama.


Het drama in de Oesterstraat werd rond 21.55 uur doorgegeven aan de alarmcentrale. Ambulances, een hele reeks politiewagens en een traumateam werden opgeroepen om te helpen. In het pand zijn ten minste twee personen om het leven gekomen. De politie wil echter nog geen duidelijkheid geven over het exacte aantal slachtoffers.

Enige tijd nadat de politie ter plekke was gekomen werd in de omgeving een zwaargewonde man aangetroffen nabij een bankje. Na korte tijd constateerde de politie dat het slachtoffer nog in leven was. Daarom werden twee ambulances met spoed ter plekke gestuurd. De gewonde is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam vervoerd.
 
Volgens buurtbewoners zou er geschoten zijn. De slachtoffers zouden minderjarige kinderen zijn. De politie wil hier echter in het geheel nog niets over kwijt. Ook wil men nog niet bevestigen of het -zoals door omwonenden wordt verteld-  gaat om een gezin waarvan de vader een straatverbod had gekregen vanwege bedreigingen en mishandeling aan het adres van zijn vrouw.
 
Zie ook:
- Al eerder familiedrama's in Zeeland (07-03-2010)


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikkq (7-3-2010 om 16:55)
Loop de politie niet af te zeiken, die hebben hier niks aan kunnen doen!het is hun taak de veiligheid te waarborgen, maar ze kunnen geen 24 uur voor of op ieders mat liggen!!hebben burgers ook geen taak?Juist dat hebben we met zijn allen! Sterkte aan allemaal en iedereen.
EHBO er (7-3-2010 om 15:33)
Vreselijk dat dit weer moest gebeuren, is er nou helemaal niemand die dit gezin kon helpen????? Heel veel sterkte voor de moeder en het andere kindje......zij moeten weer verder........
Magna (7-3-2010 om 15:26)
Gevlucht uit je vaderland, hopend op een beter leven in Nederland. Hoe zwaar getraumatiseerd was dit gezin al voor deze escalatie?
Zoop (7-3-2010 om 14:39)
@ moor, mooi geschreven, zo een zonnige dag, zoveel verdriet...
Eva (7-3-2010 om 12:48)
Wat een drama! En waarom toch van die kinderen die erbij betrokken worden. Verschrikkelijk. Heel veel sterkte voor iedereen die erbij betrokken is.
Bekkie (7-3-2010 om 12:25)
R.i.p... rust zacht, heb de geen worden voor. Woon er dicht bij was zelf niet in zierikzee. Ongelooflijk zoiets kan het niet geloven
Cookie-instellingen beheren