Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Zierikzee rouwt om slachtoffers familiedrama

Toegevoegd: 08-03-2010, 11.59 uur
Foto 1 van 1

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rijk (9-3-2010 om 19:23)
Onmacht, een gevoel van had ik dan toch maar. Na het lezen in het regiovenster had ik een gevoel van hier moet ik iets mee, maar wist niet hoe. de oproep van deze moeder greep me aan, maar nu is het te laat. Twee jonge levens die vermoord zijn, wat een verschikkelijke laffe daad, sterkte allemaal
Lin (9-3-2010 om 09:35)
Heel veel sterkte voor de nabestaande had niet mogen gebeuren
Schoolgenoot (8-3-2010 om 22:38)
Zaynab.. arme meid.. gecondoleed aan alleoverlevende van dit drama ik kende je misschien niet.. maar schrok wel toen ik jou foto in de hal van onze school zag. en hoorde dat het meisje dat omgekome was... hier bij ons op school zat. ik ken je misschien niet goed. maar R.I.P liefs idereen @ROC
Jan Peter (8-3-2010 om 19:15)
Weer een blunder van het OM en weer verschuilen ze zich achter woorden dat het niet aan het OM lag...ze hebben alles gedaan om dit te voorkomen. Een andere woning, een vluchtweg, altijd maar vluchten ipv de bron aan pakken. Het wordt eens tijd dat Den Haag eens gaat zien hoe het OM elke keer faalt.
Ron@ld (8-3-2010 om 19:06)
@ vader van 2 kids, ik neem aan dat u alle details weet als u een dergelijke uitspraak doet? Het is heel erg wat hier gebeurd is. Het is makkelijk om het op politie te steken ! Een dergelijk drama is niet voor 100% te voorkomen in Nederland. De familie wens ik veel sterkte toe de komende tijd.
Ja (8-3-2010 om 18:39)
En jawel de staat was z`n eigen schulden weer wel schoon. Smeerlapperij allemaal kom voor je schuld uit zou ik zeggen.
Cookie-instellingen beheren