Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeman rijdt 33km per uur te hard

Toegevoegd: 09-04-2010, 14.18 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - Donderdagmiddag rond 12.10 uur is het rijbewijs van een 17-jarige bromfietser uit de gemeente Borsele ingevorderd na een snelheidsovertreding.

De jongen reed met een gecorrigeerde snelheid van 73 kilometer per uur over de Nieuwe Rijksweg in 's-Heer Arendskerke. Voor bromfietsers is de maximumsnelheid op de genoemde weg 40 kilometer per uur.


Tegen de jongen is tevens proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
SlowRider (9-4-2010 om 21:37)
@ Matthijs.Volgens mij heb jij nog nooit een brommerrijder gezien die met een gangetje van 75 km/h ergenst tegenaan is gebotst.Ik wel namelijk, en helaas heeft mijn kennis het ook nooit meer na kunnen vertellen.Waarom denk je nou dat 40 km/h de max is?Ik weet het wel. Niet voor de lol iniedergeval !
Leon (9-4-2010 om 20:13)
Wat ik niet begrijp is dat iedereen zich druk maakt dat een brommer harder rijdt of harder kan rijden dan toegestaan. Auto's worden ook verkocht terwijl ze allemaal harder kunnen dan 120 km per uur. Dus maakt van de maxium snleheid bij auto's 130 km per uur.
Lubald (9-4-2010 om 17:13)
Nu kan hij zijn scooter wel verkopen nadat deze eerst opnieuw geschouwd is, dat is ook 150 euro plus de bekeuring die via de officier loopt. Pittig aangepakt normaal nemen ze alleen je kenteken in zodat je de scooter weer orgineel kunt maken.
Jaap kallewaard (9-4-2010 om 17:11)
Snelheid maakt niet uit op noord beveland op colijnsplaat zijn deze snelheden normaal. Elke dag worden de snelheden massaal overtreden en straffeloos. Alles went schijbaar.
Rob (9-4-2010 om 17:00)
Is maar goed ook dat ie een proces-verbaal krijg is niet normaal deze snelheid en voor een brommer of scooter daar zijn ze niet op gebouwd,gewoon in de pers met dat ding en terug geven in een blok laten ophalen.
Matthijs (9-4-2010 om 15:06)
Belachelijk. Bekrompen wetgeving en kortzichtige handhaving. Het echte gevaar laten ze links liggen. Scooter voldeed gewoon aan de ECHTE constructiesnelheid. En als arrestatieteams (randstad) zelf al bonnen gaan schrijven dan kan je niet ontkennen dat het alleen maar om het geld gaat. BAH!
Cookie-instellingen beheren