Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Politie ontmantelt hennepkwekerijen

Toegevoegd: 16-04-2010, 13.12 uur
Door:
SLUISKIL - Donderdag heeft politie Zeeland in twee panden aan de Leidingstraat in Sluiskil een hennepkwekerij ontmanteld.


In de panden trof men 521 stekjes en 336 volgroeide planten aan. Alle planten en apparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd.

Het is niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D. (16-4-2010 om 20:40)
@ Kees, Aangezien de aanvoer bemoeilijkt wordt, stijgen de prijzen. De vraag neemt namelijk niet af. Hoge prijzen, maakt het aantrekkelijk voor criminelen. De enige oplossing is legaliseren en reguleren en het overlaten aan het bedrijfsleven om, binnen de door de overheid gestelde grenzen, de zaken te doen. Alleen daarmee haal je de kweek uit de woonwijken en maak je een einde aan illegale aftappraktijken en de gevaren die het met zich meebrengt. En economisch gezien brengt legalisatie geld op.
M. (16-4-2010 om 18:45)
Ach mens klaag niet zo zeg... er zijn ergere dingen in de wereld dan weed hoor !!!
Fred (16-4-2010 om 18:17)
Da brengt meer op dan inbraak oplossen he dus ja dan zijn ze er allemaal politie je heb er niks ana iegen rechter spelen de grooste criminelen da zijn ze zelf
Iemand uit stroodorpe (16-4-2010 om 18:00)
Weeral dat is al de 2dekeer dat ze in de leidinglaan hennepplantjes weg halen nouja houd de politie ook weer bezig doen ze nog eens wat
Toon (16-4-2010 om 17:46)
Gewoon vrij geven roken en alcohol is toch ook niet verboden? ben je gelijk van dat criminele gedoe af. vinden de mensen het niet leuk meer als het gewoon mag.
Bloem (16-4-2010 om 17:05)
Politie zeeland kan zig veel beter met nuttige dingen bezig houden want dit stopt tog nooit.ze kunnen beter wat doen aan de schorem die in de avond jou helemaal leeg plukken van je hard verdiende centjes maar ja er nog niks gebeurt en er gebeurt ook niks.
Cookie-instellingen beheren