Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man rijdt 179km per uur op A58

Toegevoegd: 21-04-2010, 16.27 uur
Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - Een 23-jarige Middelburgse automobilist moest dinsdagavond zijn rijbewijs inleveren omdat hij fors te hard had gereden op de A58.


Tijdens een lasercontrole ter hoogte van Arnemuiden reed de man met een gecorrigeerde snelheid van 179 kilometer per uur.

Op de A58 geldt uiteraard een maximumsnelheid van 120 kilometer per uur. De 59 kilometer overschrijding moest de man dus bekopen met het inleveren van zijn rijbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goede rijder,a,b,c,d,e (22-4-2010 om 06:17)
Zonder dat we erg in hebben geloof ik,heb men sociale smetvrees ontwikkeld ontwikkeld,we vertrekken van huis,als het echt moet en het liefst nog zo kort mogelijke weg zodat men het liefst niemand tegen komt,en van denken we dat allesw maar van ons is,de weg is van iedereen!
Lennard (21-4-2010 om 21:41)
Belachelijk, komop zeg, het is een snelweg. En nog savonds ook. Laat hem lekker te hard rijden. Het wordt tijd om de regels eens aan te passen
SlowRider (21-4-2010 om 20:31)
GOED BEZIG !!! Ik zeg...meer controle op de A58 want veel mensen weten dat hier weinig gecontreleerd word en maken hier dus misbruik van, ook mensen van buiten de provincie is mijn ervaring... Zijn maar weining mensen die nog braaf 120 km/h rijden op het stukje Vlaketunnel-Vlissingen.
T4 (21-4-2010 om 19:49)
Bij het stoplicht alle auto's voorbijrijden om als eerste weg te kunnen. Als je dan zo'n nette motorrijder bent, blijf dan ook op je beurt wachten in de file en voor het stoplicht en rij dan ook niet als een gek naar voren of moet je als coureur altijd voor aan staan? We zijn niet op de TT
Een minder nette motorrijder (21-4-2010 om 18:42)
Even een keertje je gas in trappen moet kunnen. Als de a58 helemaal leeg voor me is, geen viaducten met eventuele controles en verder geen invoeg stroken zijn, dan durf ik ook wel eens een kort stukje volgas (motor) te rijden en dan gaat het zeker 200+. Echter, word je gelaserd, dan ben je de lul...
Nette sociale bestuurder,die de regels nog weet. (21-4-2010 om 18:16)
Men voelt zich machtig,hoe het ding er ook ziet,het is vaak is er frustatie volgens mij,er zijn proffesionele maar die rijden waar het is toegestaan,vind dit goed werk van de politie,zulke gekken vergeten andere weggebruikers en is gevaarlijk.
Cookie-instellingen beheren