Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 25 km

Automobilist rijdt 65km per uur te hard

Toegevoegd: 23-04-2010, 21.17 uur
Door: Roland de Jong
SLUISKIL - De politie heeft vrijdagmiddag op de Koegrosstraat in Sluiskil een 33-jarige man aangehouden die 65 kilometer per uur te hard reed.


De automobilist, afkomstig uit de gemeente Hulst, werd betrapt toen hij rond 16.15 uur met een gangetje van 125 kilometer per uur door de 60-kilometerzone reed.

De politie zette de man aan de kant en nam per direct het rijbewijs van de automobilist in.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
F (26-4-2010 om 12:16)
Kom op mensen: zien jullie dan niet dat dit een groot geldcircus is?Ik rijd al ruim 21jaar lang boven de max toegestane snelheid waar mogelijk (buiten de bebouwde kom uiteraard en niet als er fietsers rijden oid)zonder 1 kras, ben ik dan zo'n bovengemiddeld goede bestuurder?Nee, harder dan 60 kán.
Truckster (25-4-2010 om 16:38)
Wanneer geven ze eens boetes voor langzame rijders ik word het op de truck ook beu op zulke wegen dat geldt in de zomer ook op de eilanden 50 op de brouwersdam of op de zeelandbrug hou je gewoon aan de snelheid dan heb je van niemand last en dan heeft niemand last van jou punt.
Snap je het nou echt niet? (25-4-2010 om 13:43)
@F...Ik zeg: stop de waanzin om te denken dat je boven de wet staat en het recht heb een ander in gevaar te brengen met het te hard rijden! Wat nou fatsoensrakker? Liever dat dan van de weg af gereden worden door zo'n gevaarlijk mens die denkt dat hij onschendbaar is en denkt dat hij inzicht heeft.
Chicka68 (25-4-2010 om 13:34)
Waarom is iemand meteen een fatsoenrakker als hij zich aan de wet houdt? Je hoort je gewoon aan de regels te houden, of je het er mee eens bent of niet. De vele, soms dodelijke ongelukken in onze streek wijzen er toch vaak op dat de hardrijders daar de grootste groep vertegenwoordigen!
Vlinder (25-4-2010 om 13:29)
Hoe ergerlijk het ook mag zijn en hoe men ook kan vinden dat het op sommige wegen mogelijk is om sneller te rijden dan de voorgeschreven snelheid, helaas heb je je daar nou eenmaal aan te houden. En het is nooit goed te praten dat iemand 65km te hard rijdt! Hebben we nou zo'n haast allemaal?
Flip (25-4-2010 om 12:11)
Nooit meer rijbewijs terugeven, deze wegmisbruiker! Het had het zoveelste bosje bloemen lans de weg kunnen worden, al die verkeersdoden, tja, maar DAN is het te laat !!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren