Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij eenzijdig ongeluk Veere

Toegevoegd: 28-04-2010, 19.47 uur - Update: 28-04-2010, 23.45 uur
Door: Roland de Jong
VEERE - Bij een eenzijdig verkeersongeval is woensdag op de Veerseweg in Veere een 79-jarige man uit de gemeente Veere om het leven gekomen.


Het ongeluk vond rond 17.25 uur plaats nabij zorgcentrum Nieuw Sandenburgh. De automobilist raakte eerst een boom en de auto kwam daarna op zijn zijkant tot stilstand.

De brandweer werd opgeroepen omdat het slachtoffer bekneld zat. De inzet van de ambulancedienst en de traumahelikopter mocht niet baten, het slachtoffer overleed ter plekke.

De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeluk. De auto werd weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
PipaBenvis (30-4-2010 om 17:51)
@vlissinger wat een nare opmerking van u.Als er een andere auto bij dit trieste ongeval betrokken zou zijn,dan dient die ten alle tijde opgespoord te worden.En of er niets meer aan te doen is heeft daar niks mee te maken.Denk eens aan de nabestaanden man.
Verenstaal (30-4-2010 om 17:19)
Als er daadwerkelijk zo een onverlaat is geweest is het iemand uit de omgeving en aangezien iedereen elkaar daar zo ongeveer kent zal er vast wel iemand iets hebben gezien en er melding van maken voordat er nog meer doden vallen door toedoen van deze vermeende onverlaat
Vlissinger (30-4-2010 om 15:42)
Spijtig:( maar waarom moet deze man zich melden? er is niets meer aan te doen
TM (29-4-2010 om 19:06)
@Piet: Als dat waar is dat de man is gepasseerd door iemand met hoge snelheid en deze man zo moet sterven, dan hoop ik van ganser harte met jou dat de veroorzaker zich gaat schamen en vooral schuldig gaat voelen en ja zich uiteindelijk gaat melden!!!!!
Anoniem (29-4-2010 om 17:33)
Hierbij willen wij de nabestaande van bram heel veel sterkte wezen
Agarono M.Wasini -van Wieirngen (29-4-2010 om 13:19)
Spijtig dat het zo moest eindigen voor de oude man en zijn famillie,ken Veere redelijk goed heb er zelf dan ook 17 jaar gewoond aan de kade in Veere,waarschijnlijk kent mijn moeder hem wel zij runde vroeger het oudste postkantoor van NL. Voor de nabestaanden heel veel sterkte en de condolances.
Cookie-instellingen beheren