Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Middelbrand door blikseminslag Sint Jansteen

Toegevoegd: 29-04-2010, 23.01 uur
Door: Roland de Jong
SINT JANSTEEN - In De Verrekijker in Sint Jansteen heeft donderdagavond ruim een uur brand gewoed in een woning als gevolg van blikseminslag.

De brand in het Zeeuws-Vlaamse plaatsje brak rond 21.25 uur uit in het dak van de woning. De bewoners gingen volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland direct naar buiten en raakten zodoende niet gewond. Het brandweerkorps Hulst zette twee blusvoertuigen en een hoogwerker in om het vuur te bestrijden.

Volgens de woordvoerder was de brand rond 22.25 uur onder controle. Een schadebedrag is nog niet bekend.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (1-5-2010 om 18:40)
Heel erg voor die mensen, wie er ook thuis was. gelukkig raakte niemand gewond...
Pieter (30-4-2010 om 20:30)
@Ik. Was jij bij het uitbreken van de brand ter plaatse? De vrouw en zoon waren thuis bij het begin van de brand en de zoon heeft nog een eerste bluspoging ondernomen.
Tijmen (30-4-2010 om 08:40)
Wel erg voor die mensen.
Ik (30-4-2010 om 01:53)
Er was niemand aanwezig in het pand, de eigenaren kwamen tegelijk met het arriveren van de brandweer pas ter plaatsen. Verder is het erg jammer en onbegrijpelijk waarom de bliksem daar insloeg. Heel erg voor de bewoners!