Ernstig ongeluk met beknelling Kloosterzande

Toegevoegd: 04-05-2010, 15.35 uur

Door: Manfred Berrevoets
KLOOSTERZANDE - Bij een ongeluk op de kruising Groenendijk-Hulsterweg-Waterstraat in Kloosterzande zijn vandaag twee personen ernstig gewond geraakt.

Het ongeluk vond rond 14.05 uur plaats tussen een Nederlandse vrachtauto en een Belgische personenauto. Een automobilist uit Hoboken (B) verleende op de kruising geen voorrang aan een van rechts komende vrachtwagen. De vrachtwagen reed in de richting van Kloosterzande.
 
In de personenauto zat, behalve de Belgische man, zijn 5-jarige kleinzoon uit de gemeente Hulst. Het jongetje werd, vanwege een beknelling, door de brandweer uit de auto geknipt. Hij is met onbekend letsel met de heli naar een ziekenhuis in Gent gebracht.

De Belgische grootvader is, eveneens met onbekend letsel, per ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen vervoerd. In de vrachtwagen zaten twee mannen van 66 en 38 jaar uit Hulst, zij bleven ongedeerd.

Ter plekke is technisch onderzoek gedaan door de politie.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Heidi Strijbosch (5-5-2010 om 09:14)
Alweer een discussie welke maatregelen er genomen moeten worden. Maar om daar hier nou over in discussie te gaan, daar hebben de slachtoffers niks aan. Het slachtoffertje is een klasgenootje van mijn zoontje geweest. Ik wens de ouders en grootouders heel veel sterkte.
Kloosterse man (4-5-2010 om 20:33)
Sorry Kloosters meisje, maar daar ben ik het niet mee eens. Ik ken die kruising al bijna 40 jaar, maar ik zie niet in wat deze kruising gevaarlijker maakt dan een andere. Voor dat beetje verkeer dat er komt stoplichten zetten zou ronduit belachelijk zijn.
... (4-5-2010 om 19:15)
Wat heb je aan maatregelen als men zich niet aan de regels houdt. staat toch duidelijk dat er geen voorrang verleend werd als iedereen eens op zou letten zou er heel wat minder geld in niet werkende maatregelen gestoken moeten worden. buiten dat veel sterkte voor de slachtoffers.
Marina (4-5-2010 om 18:58)
Ligt niet aan de weg, wel aan de oplettendheid van de bestuurder. Je komt vanonder het viaduct en vergeet dat je voorrang moet verlenen op zon kruising, staat er duidelijk genoeg. Hoop dat het jongetje niet al te ernstig gewond is. Sterkte voor de opa's
Kloosters ventje (4-5-2010 om 18:56)
Het is een overzichtelijk kruispunt, de voorrangssituatie is duidelijk en het is niet druk genoeg om daarvoor te investeren in verkeerslichten.
Kloosters meiske (4-5-2010 om 18:44)
Dit jongetje zit bij mijn kids op school ik wens jou heel erg veel sterkte toe en dat je maar weer snel terug naar huis toe mag en voor de opa van dit jongetje wil ik ook heel veel sterkte toewensen bij dit kruispunt moet echt eens iets gedaan worden desnoods stoplichten levensgevaarlijk die plek