Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Ernstig ongeluk met beknelling Kloosterzande

Toegevoegd: 04-05-2010, 15.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
KLOOSTERZANDE - Bij een ongeluk op de kruising Groenendijk-Hulsterweg-Waterstraat in Kloosterzande zijn vandaag twee personen ernstig gewond geraakt.

Het ongeluk vond rond 14.05 uur plaats tussen een Nederlandse vrachtauto en een Belgische personenauto. Een automobilist uit Hoboken (B) verleende op de kruising geen voorrang aan een van rechts komende vrachtwagen. De vrachtwagen reed in de richting van Kloosterzande.
 
In de personenauto zat, behalve de Belgische man, zijn 5-jarige kleinzoon uit de gemeente Hulst. Het jongetje werd, vanwege een beknelling, door de brandweer uit de auto geknipt. Hij is met onbekend letsel met de heli naar een ziekenhuis in Gent gebracht.


De Belgische grootvader is, eveneens met onbekend letsel, per ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen vervoerd. In de vrachtwagen zaten twee mannen van 66 en 38 jaar uit Hulst, zij bleven ongedeerd.

Ter plekke is technisch onderzoek gedaan door de politie.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Onbekend (23-5-2010 om 11:31)
Ik ken die mannen en zeker de Nick en zij gezin en zijn vake echt veel beterschap echt waar
Engeltje (6-5-2010 om 18:47)
Graag wil ik mijn mede leven tonen aan de ouders van dit jongetje hij zit bij mijn zoontje in de klas.En natuurlijk ook aan de grootoudcers van dit jongetje. Heel veel sterkte toegewenst in deze zware tijden
Piet (6-5-2010 om 01:20)
Drie dingen: ten eerste: heel veel sterke aan de slachtoffers. ten tweede: stoplichten helpt niet, je kunt ook door rood rijden. ten derde: ROTONDE (en dan ook op alle ***-kruisingen)
Onbekend (5-5-2010 om 18:21)
Iedereen heeft het over het kindje en de opa het is te hopen dat het allemaal goed komt maar wat denken jullie van de chauffeurs van de vrachtauto die dit meegemaakt hebben ook hun moeten een klap verwerken een ongeluk zit in een klein hoekje
... (5-5-2010 om 14:36)
Ik ken die man, en zijn kleinzoon komt vaak bij mij! Sterkte! Gr.
Kloosters ventje (5-5-2010 om 13:25)
Ik woon er vlakbij, maar ken geen 10 ernstige ongelukken op 1.5 jaar op die plek. Glas had wel beter opgeruimd mogen worden. Dan heb ik meer kritiek op die nieuwe oprit naar de rijksweg 60, nu haaietanden ipv invoegstrook. Erg onoverzichtelijk (dode hoek) om verkeer komende van Perkpolder te zien.
Cookie-instellingen beheren