Ernstig ongeluk met beknelling Kloosterzande

Toegevoegd: 04-05-2010, 15.35 uur

Door: Manfred Berrevoets
KLOOSTERZANDE - Bij een ongeluk op de kruising Groenendijk-Hulsterweg-Waterstraat in Kloosterzande zijn vandaag twee personen ernstig gewond geraakt.

Het ongeluk vond rond 14.05 uur plaats tussen een Nederlandse vrachtauto en een Belgische personenauto. Een automobilist uit Hoboken (B) verleende op de kruising geen voorrang aan een van rechts komende vrachtwagen. De vrachtwagen reed in de richting van Kloosterzande.
 
In de personenauto zat, behalve de Belgische man, zijn 5-jarige kleinzoon uit de gemeente Hulst. Het jongetje werd, vanwege een beknelling, door de brandweer uit de auto geknipt. Hij is met onbekend letsel met de heli naar een ziekenhuis in Gent gebracht.

De Belgische grootvader is, eveneens met onbekend letsel, per ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen vervoerd. In de vrachtwagen zaten twee mannen van 66 en 38 jaar uit Hulst, zij bleven ongedeerd.

Ter plekke is technisch onderzoek gedaan door de politie.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mandy (4-5-2010 om 18:19)
Heelveel sterkte voor de slachtoffers
Zonnetje (4-5-2010 om 18:06)
Stoplichten plaatsen is helemaal niet nodig gewoon goed opletten dan is er nix aan de hand.
Middelburger (4-5-2010 om 17:50)
sterkte aan het kleinkind en de vrachtwagen bestuurders
Michael (4-5-2010 om 17:21)
Wat erg wat daar weer is gebeurt. Ik ken de mensen. Ik wens de ouders van het slachtofferje heelveel sterkte toe. Dus gemeente doe daar nu eens wat aan. Dat kruispunt is te gevaarlijk daar.
Ik (4-5-2010 om 16:43)
Ik heb gehoord dat degene die met de helikopter vervoerd is, een kind van zes was.
Kloosters jongetje (4-5-2010 om 16:28)
Misschien kunnen mensen is beter uit hun doppen kjken en snelheid aanpssaen. ik rijd er regelmatig en zie hoe stom mensen met bepaalde verkeerssituaties omgaan.