Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Man rijdt ruim 50km per uur te hard

Toegevoegd: 14-05-2010, 22.10 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWDORP - De politie heeft vrijdagmiddag in Nieuwdorp het rijbewijs ingevorderd van een man die 52 kilometer per uur te hard reed.


De man, een 19-jarige automobilist uit Oostburg, werd rond 15.20 uur betrapt op de Bernhardweg West. De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 152 kilometer per uur over genoemde weg terwijl hier 100 kilometer per uur is toegestaan.

Tegen de hardrijder is tevens proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hardrijders doodrijders (15-5-2010 om 17:42)
@ hardrijders, dat komt nog wel, de vraag is alleen of u op dat moment ook iemand de dood in jaagt met uw onverantwoorde rijgedrag. @ chronische hardrijder: u kan straks uw gratis OV kaart ophalen dus medelijden ? hahaha u maakt een grapje zeker ?
Marga (15-5-2010 om 16:52)
@Erwin NEE GEEN 50 km te hard en @Hardrijder ik hoop dat jij dan ook heel snel de klos bent voor je straks een onschuldig iemand dood rijdt. Waar zit jullie verantwoordelijkheidsgevoel dan? Je speelt met een ander zijn/haar leven als je zo roekeloos met een auto omgaat!
Chronisch hardrijder (15-5-2010 om 12:35)
Als deze persoon dit doet tussen fietsers en voetgangers is hij schandalig bezig, maar op een 100km/h weg zitten die kwetsbare weggebruikers niet, dus valt naar mijn mening het gevaar wel mee. in zeeland ben je goed de lul zonder rijbewijs. ben dus ook blij dat mensen als marga geen macht hebben !!
Peter (15-5-2010 om 11:45)
Je hoeft niet persee een showcar te hebben om zo hard te rijden hoor. Dat kan ook met een fiat panda. Het is wel te hard ja maar iedereen met een rijbewijs heeft wel is te hard gereden, IEDEREEN dus doe aub niet of hij crimineel is.
Hardrijder (15-5-2010 om 11:33)
Pech voor deze bestuurder. Waarschijnlijk gewoon een keer uittesten van z'n auto. Als ik moet denken hoevaak ik m'n rijbewijs kwijt kan zijn op een dag.
Erwin (15-5-2010 om 10:49)
Ben het er mee eens dat het niet kan en een gepaste straf is op zijn plaats , maar diegene die durft te zeggen dit nooit te hebben gedaan liegt dat hij barst. Iedereen heeft ooit zijn auto uitgeprobeerd dus hebben we allemaal wel eens veel te hard gereden. Heilig zijn we geen van allen.
Cookie-instellingen beheren