Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Middelburgse brandweer blust brandje bij wijkcentrum

Toegevoegd: 09-03-2005, 19.16 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-/Middelburg heeft woensdagmiddag een klein buitenbrandje geblust bij de brede school aan de Rentmeesterlaan in Middelburg-Zuid.


De brandweerlieden van de kazerne aan de Torenweg werden gepiept vanwege een klein brandje in een speeltoestel van de school. Toen de brandweer ter plaatse kwam had een medewerker van het wijkcentrum de brand reeds geblust. De brandweer gaf daarom al snel het sein "kleine brand".

De brandweer heeft de omgeving van het speeltoestel schoongespoten en de verbrande resten van het toestel verwijderd. De brand is vermoedelijk aangestoken door enkele schoolkinderen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren